Ostalo

Odrađeno vaganje za novi PFL-ov event: UFC-ov veteran morao se ošišati i obrijati da prođe vagu

Jeremy Stephens

 Screenshot (youtube, Pfl)
Drugo kolo ovosezonskog PFL turnira započinje večeras

Borci su sinoć odradili vaganje ususret novim nastupima, a viđen je jedan zanimljivi način skidanja kilaža. Naime, UFC-ov veteran Jeremy Stephens imao je velikih problema sa spuštanjem ispod gornjeg limita lake kategorije (156 lbs).

Stephens je posljednji stupio na vagu koja mu je pokazala točno 156 ''pounda''. Zanimljivo je bilo vidjeti kako se Stephens pojavio kratko ošišan i bez brade koja krasi njegov imidž dugi niz godina.

Čak i u danima uoči vaganja, Stephens je bio neošišan i neobrijan, ali očito je dao sve od sebe da bude što lakši i uspješno zadovolji propisanu kilažu. Pad na vagi označio bi kraj njegovih ambicija ka prolasku u playoff, jer ne bi imao mogućnost osvojiti bodove za pobjedu.

Podsjećamo, Stephens je u prvom kolu izgubio od Clayja Collarda i pobjeda mu je imperativ u večerašnjem meču protiv Mylesa Pricea. Stephensov protivnik bez većih problema odradio je svoje vaganje.

Svi ostali borci na priredbi uspješno su skinuli kilažu i sve je spremno za večerašnji event. Clay Collard i Alex Martinez borit će se u glavnoj borbi večeri, dok će poluteškaši Antonio Carlos Junior i Bruce Souto biti akteri sunaslovne borbe večeri. Prva je ovo od tri PFl-ove priredbe koje ćemo gledati kroz naredna dva tjedna, a sve tri održat će se u Atlanti. Naš Ante Delija nastupa idući tjedan, a event će se ponovno održavati u noći s petka na subotu.

Protivnik ''Hodajućoj nevolji'' bit će Stuart Austin, a Delija će nakon pobjede u prvom kolu tražiti potvrdu ulaska u playoff. Prošle godine poražen je u finalu, a nadamo se kako će ove godine ipak otići korak dalje. Međutim, više o tome u tjednu koji slijedi, a večeras ćemo se okrenuti poluteškašima i borcima lake kategorije.

Kompletne rezultate vaganja za večerašnji event možete pročitati pri dnu ovog teksta.

PFL 4 - 2022 - rezultati vaganja (u lb)

Glavni dio priredbe:

Clay Collard (155.2) vs. Alex Martinez (155.8)

Antonio Carlos Junior (205.8) vs. Bruce Souto (205.2)

Olivier Aubin-Mercier (155.8) vs. Raush Manfio (155.8)

Myles Price (155.2) vs. Jeremy Stephens (156)

Preliminarni dio priredbe:

Omari Akhmedov (203.2) vs. Teodoras Aukstuolis (204)

Marcin Held (155.6) vs. Natan Schulte (156)

Delan Monte (205.6) vs. Emiliano Sordi (204.8)

Viktor Pesta (205.8) vs. Rob Wilkinson (206)

Marthin Hamlet (205.6) vs. Josh Silveira (205.6)

Jake Childers (155) vs. Nate Jennerman (155)

Linker
18. travanj 2024 13:15