Ostalo

Ohio i New York zabranili javna okupljanja: Svi se pitaju što će biti s UFC-om 249!?

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson
 Screenshot/Youtube
Američke savezne države, jedna po jedna, zabranjuju sportska događanja i javna okupljanja radi pandemije korona virusa. To se naravno odnosi i na borilačke priredbe kakvih je u SAD-u svakog vikenda na desetke. U četvrtak su New York i Ohio zabranili javna okupljanja što naravno utječe i na sve one koji su tamo planirali održavanje nekakvih evenata.

To je važno i radi UFC on ESPN 8 priredbe, koja nam je trebala slijediti 28. ožujka u Columbusu, a koji predvode Francis Ngannou i Jairzinho Rozenstruik vrlo atraktivnim mečem u teškoj kategoriji. Upravo radi ovakivih odluka čelnik UFC-a Dana White je već najavio da će se u narednom periodu sve UFC-ove priredbe održavati u APEX objektu u Las Vegasu. Uključujući i ovu koja slijedi, a trebali smo je gledati u Columbusu.

I New York je, kao što smo rekli u uvodu, zabranio javna okupljanja na kojima ima više od 250 ljudi. Odluka od strane guvernera ove savezne države je objavljena u četvrtak. To je bitno radi UFC-a 249, koji je na rasporedu za nešto više od mjesec dana, točnije 18. travnja u Brooklynu. Svi se ipak nadaju da bi se situacija to tada mogla normalizirati. UFC 249 predvode Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson, a njegovo održavanje u APEX objektu u Las Vegasu bi bio vrlo velik financijski udarac za UFC s obzirom na cijenu karata za Barclays Centar.

Linker
28. travanj 2024 03:57