Ostalo

ONE Championship polako se raspada: Bivši dvostruki prvak napustio promociju, potpisao za drugu organizaciju

Reinier De Ridder

 One Championship
Nadamo se da ćemo ovakve vijesti uskoro čuti i za Roberta Soldića

Da je ONE Championship u ogromnim problemima, jasno je u ovom trenutku već svima. Podosta loše priredbe i nepoznata imena koja se na njima borbe postala je svakodnevnica nekadašnjeg azijskog giganta, a svako malo također dobijemo vijest kako je neko veliko ime odlučilo napustiti organizaciju.

Murad Ramazanov nedavno je to učinio i pridružio se PFL-u, a upravo je stigla vijest da je to učinio i bivši prvak srednje i poluteške kategorije, Reinier De Ridder. Ogroman je ovo udarac i na kvalitetu i na ime same organizacije, a De Ridder će svoju karijeru nastaviti u UAE Warriors organizaciji.

Upisao je De Ridder dva poraza u posljednja sva nastupa, a oba puta ga je svladao Anatoly Malykhin i oduzeo mu pojaseve. S obzirom na nedostatak mečeva, De Ridder je odlučio dignuti sidro i krenuti dalje.

Što se tiče ONE Championshipa, nedostatak mečeva ogroman je problem za njihove najjače i najskuplje borce. Financijeri azijske promocije napustili su Chatrija i njegova obećanja koja daje već godinama da će se ONE konačno isplatiti, no organizacija iz godine u godinu sve više grca u dugovima.

S obzirom na to, ONE organizira manje evente na koje stavlja slabije borce koji ne koštaju puno, što nikako ne ostaje neprimijećeno.

Nadamo se da ćemo ovakve vijesti uskoro čuti i za Roberta Soldića, koji je nažalost tamo zaglavio. Preko godinu dana bez meča u ovoj fazi karijere je jednostavno loše, tako da se nadamo da će ‘‘Robocop‘‘ i njegov tim pronaći način da raskinu ugovor s ovom prevarantskom organizacijom.

Linker
29. kolovoz 2024 17:58