Ostalo

ONE Fight Night 15: Bivši prvak perolake kategorije osvojio privremenu titulu, Saenchai se namučio s protivnikom

ONE Fight Night 15

 Twitter, One Championship
Bilo je noćas za svakoga po nešto. MMA, kickboks, ‘‘grappling‘‘… U svim smo disciplinama gledali odlične borbe

ONE Championship je čak dva tjedna zaredom održao svoje nešto veće evente, a radi se o ‘‘Fight Night‘‘ priredbama u režiji azijskog giganta. Prošli tjedan smo gledali 14. po redu, a noćas je održan ONE Fight Night 15 u kojem smo svjedočili također sjajnim borbama, ali i nekim borbama za titulu.

U glavnoj borbi večeri gledali smo okršaj za privremenu titulu u perolakoj kategoriji, u MMA-u. Bivši prvak Thanh Le u kavez se vratio na najbolji mogući način, a samo 62 sekunde su mu bile potrebne da ‘‘submissionom‘‘ završi trećerangiranog Ilyu Freymanova. Nakon toga mu je u kavez ušao prvak Tang Kai te su se sučelili.

Prvak slamka kategorije u kickboksu se noćas također vratio u akciju, a titulu je posljednji puta branio protiv Zhanga Peimiana. Noćas mu je protivnik bio Danial Williams, a odlukom sudaca je uspješno i noćas obranio titulu.

Publika je ipak najglasnija bila kada se borio Tawanchai PK Saenchai, a njemu je Jo Nattawut pružio dosta težu borbu od očekivanog. Saenchai se morao zadovoljiti odlukom sudaca, no bitno da je pobjeda upisana.

Bilo je noćas za svakoga po nešto. MMA, kickboks, ‘‘grappling‘‘… U svim smo disciplinama gledali odlične borbe, a rezultate ove priredbe možete pročitati ispod:

ONE Fight Night 15 - Rezultati

Main Event: Thanh Le def. Ilya Freymanov via Submission (Heel Hook): R1, 1:02– For the ONE Championship Interim Featherweight MMA Title

Co-Main Event: Jon Di Bella def. Danial Williams via Unanimous Decision – For the ONE Championship Strawweight Kickboxing Title

Tawanchai PK Saenchai def. Jo Nattawut via jednoglasnom odlukom sudaca

Mikey Musumeci def. Shinya Aoki via Submission (Heel Hook): R1, 3:05

Joshua Pacio def. Mansur Malachiev via jednoglasnom odlukom sudaca

Lipeng Zhang def. Timofey Nastyukhin via TKO: R1, 3:18

Yong Hu def. Eko Roni Saputra via TKO: R1, 1:03

Phetjeeja def. Celest Hansenvia via TKO (Doctor‘s Stoppage): R3, 1:01

Hiroyuki Tetsuka def. Tae Ho Jin via Submission (Armbar): R1, 4:45

Shaki Al-Tekreeti def. Bampara Kouyate via jednoglasnom odlukom sudaca

Linker
27. travanj 2024 09:18