Ostalo

ONE objavio iduće protivnike za Demetriousa Johnsona i Eddieja Alvareza

Demetrious Johnson i Eddie Alvarez
ONE Championship objavio je kada i protiv koga će se Demetrious Johnson i Eddie Alvarez iduće boriti. Jedan će nastaviti svoj put u turniru muha kategorije, dok će se drugi suprotstaviti bivšem prvaku i pravoj ikoni promocije. Obojica će nastupiti 2. kolovoza na priredbi u Manilli.

ONE Championship redovno organizira priredbe na Filipinima, a ovog puta će tamo odvesti svoje dvije najveće internacionalne zvijezde. Naravno, riječ je o Eddieju Alvarezu i Demetriousu Johnsonu. No, niti jedan od njih neće nastupiti u glavnoj borbi priredbe imena ONE: Dawn of Heroes. Tamo će se naći trenutni muay thai prvak muha kategorije, Jonathan Haggerty, koji će braniti titulu protiv Rodtanga Jitmuangnona.

Sunaslovna borba ona je u kojoj se Demetrious Johnson bori protiv Tatsumitsua Wade i u pitanju je polufinale turnira muha kategorije. Wada je 31-godišnji Japanac koji je u karijeri ostvario 21 pobjedu i deset poraza. U prvom kolu turnira bio je bolji od Gustava Balarta s Kube, jednoglasnom sudačkom odlukom. Drugi polufinalni par nalazi se malo niže na programu. Danny Kingad s Filipina borit će se protiv Kairata Akhmetova iz Kazahstana.

Eddie Alvarez u svom je prvom ONE nastupu eliminiran s turnira od Timofeya Nastyuhina, koji se na ovom eventu bori u polufinalu protiv Honoria Banarina. Upravo ta borba na rasporedu je prije Eddiejevog povratka u ONE kavez. Njega čeka okršaj s pravom ikonom promocije, koji će ovim putem nastupiti na domaćem terenu. To je Eduard Folayang (21-7), bivši dvostruki ONE prvak lake kategorije. On se vraća po prvi put nakon ožujka, kad je izgubio pojas u borbi protiv Shinye Aokija. Bit će mu to već 17. borba u ovoj singapurskoj promociji.

Linker
20. travanj 2024 09:02