Ostalo

Paige VanZant se vraća u boks golim šakama: Čeka ju bivša MMA borkinja krajem sljedećeg mjeseca

Paige VanZant

 Screenshot (instagram, Paigevanzant)
Paige će tražiti prvu pobjedu u boksu golim šakama

Paige VanZant se vraća u BKFC-ovo borilište. Bivša UFC-ova borkinja koja je nakon MMA karijere svašta isprobala, od profesionalnog hrvanja pa sve do boksa golim šakama, a izgleda kako joj se ovo drugo sviđa te je sad opet ugovorila novu borbu.

Paige će se boriti protiv Charise Sigale na BKFC 27 priredbi u Londonu, 20. kolovoza (osmi mjesec). Ovo će joj biti prva borba u 2022. godini, a posljednji put smo Paige gledali u akciji na ljeto prošle godine kada je također u boksu golim šakama poražena od Rachel Ostovich jednoglasnom sudačkom odlukom. Paige trenutno ima 0-2 u boksu golim šakama, a kaže kako se nada prvoj pobjedi sljedećega mjeseca.

Paige je inače u UFC-u bila čak šest godina, a tamo je odradila 11 borbi i karijeru je završila omjerom od šest pobjeda i pet poraza. Nakon UFC-a se okušala i u profesionalnom hrvanju i boksu golim šakama.

Njena protivnica Sigala je također bivša MMA borkinja koja je kasnije prešla u boks golim šakama. 38-godišnja borkinja se u MMA-u borila od 2015. do 2020. godine, te je ostvarila četiri pobjede i dva poraza. Posljednji put se borila ranije ove godine kada je odradila jedan neriješen meč.

Linker
25. travanj 2024 11:50