Ostalo

PFL se pohvalio ogromnim pojačanjem - Fabricijom Werdumom!

Fabricio Werdum
 PFL
Bivši UFC-ov prvak odlučio je karijeru nastaviti u Professional Fighters League promociji

Professional Fighters League roster od ponedjeljka je bogatiji za jedno slavno ime. Radi se o Fabriciju Werdumu, bivšem UFC-ovom prvaku i jednom od najboljih teškaša u povijesti MMA-a.

PFL je veliku vijest objavio preko svojih službenih kanala, a poznato je i da će popularni brazilski veteran biti dio njihove nove sezone koja bi trebala početi 23. travnja te se nastaviti preko 29. travnja, 6. svibnja, 10., 17. i 25. lipnja.

Još uvijek, istaknimo, nije poznato koji će od nabrojanih datuma biti rezerviran za početak natjecanja u teškoj kategoriji, ali debi 43-godišnjeg Brazilca očekuje se na jednom od evenata iz četvrtog mjeseca.

"Uzbuđen sam što imam priliku objaviti da je Fabricio Werdum, Tom Brady MMA-a, popisao s PFL-om. On je jedan od najboljih teškaša svih vremena i zna da će njegov ulazak u PFL-ov kavez značiti više od same borbe", preko službenog je priopćenje poručio PFL-ov izvršni direktor Peter Murray.

Werduma se dugo povezivalo s Bellatorom kod kojeg ga je posebno privlačila ideja revanša s Fedorom Emelianenkom. Neko se vrijeme spominjao i singapurski ONE Championship, a kako i zašto je došlo do preokreta, u ovim trenucima nije poznato.

Fabriciju će debi u PFL-u predstavljati i prvi nastup nakon što je u posljednjem meču pod okriljem UFC-a polugom na ruci svladao Alexandera Gustafssona.

Podsjetimo i na to kako je nedavno zbog situacije oko ugovora s PFL-om bez svog UFC debija ostao Ante Delija te je izgledno da ćemo hrvatskog teškaša ponovno gledati u PFL-ovom kavezu, a dolazak Werduma u istu promociju otvorio bi mogućnost za njihov međusobni susret.

Linker
22. travanj 2024 23:42