Ostalo

Poznati trener nije oduševljen zajedničkom priredbom PFL-a i Bellatora: ‘Uopće me nije zanimalo, nisam ni gledao‘

Mendez i Makhachev

 Instagram (javier Mendez)
Izgleda da će PFL i Bellator zajedničkim snagama teško pridobiti poznatog trenera, iako ne treba prerano otpisati cijeli projekt

Prije nekoliko mjeseci su se i službeno spojili PFL i Bellator, a prošlog su vikenda održali i prvu zajedničku priredbu. Dosta dobro je to izgledalo, ali se ipak vidjelo da imaju još dosta posla ukoliko žele ispuniti ono što se često najavljivalo, odnosno, ukoliko žele postati istinski konkurent UFC-u.

Renan Ferreira i Ryan Bader su predvodili priredbu, a odmah se znalo da će pobjednik biti sljedeći protivnik Francisa Ngannoua, čime su dodatno ‘‘začinili‘‘ tu glavnu borbu večeri. Poznati trener i čelni čovjek AKA dvorane, Javier Mendez, priznao je kako ga to uopće ne zanima i kako uopće nije gledao spomenutu priredbu.

‘‘Ionako nitko ni ne priča o tim borcima, nikada nisam čuo da netko nešto govori o njima. Mislim da se ne oglašavaju kako treba, ne čine ništa što bi natjeralo ljude da pričaju o njima i uistinu nisam čuo da netko bilo što govori o ovoj priredbi‘‘, započeo je Mendez u svom podcastu, a zatim nastavio:

‘‘Kada imate dvije rivalske lige koje se bore jedna protiv druge, prvak protiv prvaka, prvo što pomislite jest da se radi o nečemu velikomu. No, iz nekog razloga, to nije bilo veliko. Čak ni za mene, uopće me to nije zanimalo i nisam gledao.‘‘

Izgleda da će PFL i Bellator zajedničkim snagama teško pridobiti poznatog trenera, iako ne treba prerano otpisati cijeli projekt. Itekako ima potencijala da se profilira kao velika organizacija, ali isto tako, dug put je pred njima. Govoriti o konkuriranju UFC-u je ipak prerano, ali vremena svakako imaju.

Linker
27. travanj 2024 08:12