Ostalo

Predsjednik Bellatora: Želim četiri borbe Ryana Badera u 2020.

Ryan Bader
 Screenshot/Youtube
Dvostruki Bellatorov prvak Ryan Bader u 2020. godini će odraditi tri ili četiri meča, nada se predsjednik MMA promocije Scott Coker.

Ryan Bader je nakon odlaska iz UFC-a osvojio Bellatorove pojaseve u teškoj i poluteškoj kategoriji. U debiju u promociji 2017. uzeo je titulu poluteške pobjedom protiv Phila Davisa, obranio ga protiv Lintona Vassella, a onda na putu do teškaškog pojasa pobijedio Muhammeda Lawala, Matta Mitrionea i Fedora Emelianenka prošlog siječnja. U rujnu je obranio pojas u meču protiv Cheicka Konga, koji je registriran kao "no contest" zbog Baderovog prsta u oko protivnika koji nije mogao nastaviti borbu.

"Mislim da Ryan želi braniti pojas poluteške u ožujku, on to želi i to ćemo dogovoriti, a lokaciju i ime protivnika objavit ćemo u siječnju", najavio je prvi čovjek Bellatora.

"Branit će oba pojasa dok jednog ne izgubi. Tako će biti, ali imamo mnogo boraca koji mu mogu biti konkurencija. Mislim da će početi s poluteškom, ali želim i da bude aktivan sljedeće godine. Volio bih da se bori tri, a možda i četiri puta u 2020.", rekao je Coker.

Linker
04. svibanj 2024 06:14