Ostalo

Profesionalni boksač prozvao Diaza i poručio: ‘Dat ću tvojoj gu**ci sve ono što si tražio‘

Broner vs. Diaz

 Instagram (adrien Broner)
Broner je u pretposljednjem meču poražen od Pacquiaoa

Prošlog je mjeseca Nate Diaz odradio svoj posljednji nastup u UFC-u nakon čega je odlučio sreću (i novac) potražiti negdje drugdje. Brojne opcije su sada otvorene, a čelnici velikog borja organizacija potvrdili su da razgovaraju s Diazom oko eventualnog potpisivanja ugovora.

Iako je opcija mnogo, ipak se o dvije najviše govori. Prva je boksački meč protiv Jakea Paula, što definitivno nije nemoguće organizirati, a obje strane su već odavno pristale. Druga često spominjana opcija je boks golim šakama i to na BKFC-u protiv Mikea Perryja.

No, na Diazovu adresu jučer je došla još jedna zanimljiva prozivka. Naime, profesionalni boksač Adrien Broner na svom Instagram profilu je objavio poster na kojemu se vide on i Diaz te u opisu napisao:

‘‘Nate Diaz, ako dolaziš u boks dat ću tvojoj gu**ci sve što si tražio.‘‘

Inače, radi se o profesionalnom boksaču koji u svojoj karijeri drži omjer od 34 pobjede i 4 poraza, a 24 puta slavio je nokautom. Posljednji se puta borio početkom prošle godine i pobijedio Jovaniea Santiaga sudačkom odlukom, a meč prije toga je poražen od legendarnog Mannyja Pacquiaoa 2019. godine.

Na ljeto prošle godine Broner je bio u zatvoru jer je odbijao provesti odluku suda i ići u program za odvikavanje od alkohola, no problemi zakonom su sada iza njega te je spreman vratiti se u ring.

Opcija je svakim danom sve više, a ne sumnjamo da će se odlučiti za onu za koju bude najviša ponuđena cifra. Izbora ima, a što će izabrati, vidjet ćemo.

Linker
26. travanj 2024 14:23