Ostalo

'Rumble' prijeti novinarima: 'Vi klauni iz medija će pobjeći podvijenog repa! Požalit ćete!'

Anthony Johnson
 Instagram/Competitve Body
Samo nekoliko dana nakon što je najavljen njegov možebitni povratak u UFC-ov kavez, bivši izazivač Anthony Johnson se ponovno našao na stranicama "crne kronike". Nekoliko američkih medija je izvijestilo kako je izdan uhidbeni nalog za nekadašnju UFC zvijezdu.

Ugledni Bloody Elbow piše da se Johnson propustio pojaviti na sudu 27. rujna vezano uz slučaj nasilja u kući iz svibnja. Johnson se tada nagodio s tužilaštvom, ali je pristao na pohađanje tečaja za samokontrolu, kao i da će ga se redovito testirati na narkotike. No, "Rumble" se nije pojavio na sudu na ročištu koje je ranije zakazano, a prema portalu je Sud okruga Palm Beach (Florida) izdao nalog za njegovo uhićenje.

No, Johnson sve demantira na svom Instagramu i kritizira medije koji će prema njegovim riječima "požaliti" ovakve natpise. Nije rekao koji dio naloga istinit, ali je zato pošteno priprijetio novinarima.

"Hej ekipa, dobro sam. Ništa se ne događa. Mediji kao i obično ne znaju činjenice i ne znaju što je istinito. Nitko nije provjerio podatke, a krenuli su pisati članke samo da bi zaradili klikove. Jednog dana će netko iz medija požaliti jer nije provjerio činjenice, nego su samo napisali nešto što su negdje pročitali. A onda ćete svi vi klauni iz medija pobjeći glavom bez obzira s podvijenim repom. Vidjet ćete", prijeti "Rumble".

Podsjetimo kako je Johnson uhićen 6. svibnja nakon svađe sa svojom djevojkom i prijave za nasilje. To nije bio njegov prvi problem sa zakonom. Dapače, bivši UFC je redoviti gost "crne kronike". Nekoliko žena ga je posljednjih godina optužilo za nasilništvo. Prvi put je uhićen 2009. godine, a na suđenju je zaradio 3 godine uvjetne zatvorske kazne. Drugi put je iza rešetaka završio 2014. godine kada je zaradio zabranu pristupa svojoj žrtvi. No, sve to očito nije bila dovoljna škola za bivšeg izazivača, pa je ove godine ponovno upao u probleme s nasiljem u kući.

Ne zna se hoće li ovi posljednji incidenti utjecati na njegov možebitni povratak u Octagon. Nalog za njegovo uhićenje možete pogledati na ovom LINK-u.

Linker
24. travanj 2024 06:24