Ostalo

(FOTO) Samo dan nakon službene potvrde, Cedric Doumbe ostao bez protivnika: Derek Anderson zadobio je jezivu ozljedu u prometnoj nesreći

Derek Anderson (lijevo) | stopalo Dereka Andersona

 Instagram (derek Anderson)
Američki borac Bellatorove velter kategorije jučer je bio sudionik prometne nesreće

Burna dva dana imao je Bellator i njihov Bellator Champions Series 2 event. Jučer smo vam pisali kako su organizatori potvrdili otkazivanje nastupa Usmana Nurmagomedova. Neporaženi Dagestanac trebao se boriti protiv Alexandera Shabliya, ali nastup je otkazao zbog ozljede i borba će biti prebačena na neki drugi datum.

Kako bi nadomjestili gubitak tog meča, Bellator je ugovorio borbu između Cedrica Doumbea i Dereka Andersona. Nastup Doumbea u Parizu uvijek je garancija spektakla i velike posjećenosti od strane publike, ali samo dan nakon što su najavili taj meč, Doumbe je ostao bez protivnika.

Američki borac Derek Anderson jučer je bio dio prometne nesreće u kojoj se nije najbolje proveo. Prema navodima Andersona, do prometne nesreće došlo je dok je upravljao svojim motociklom, a osoba koja je udarila Andersona nije se zaustavila, nego je pobjegla s mjesta nesreće.

Derek Anderson pretrpio je pomalo jezivu ozljedu stopala i neće moći nastupiti 17. svibnja (peti mjesec) u Parizu. Osim otkazanog nastupa i teške ozljede, Anderson se našao u nizu problema. Naime, osoba bliska ovom Bellatorovom borac sada prikuplja financijsku pomoć za Andersona putem GoFundMe platforme.

U sklopu akcije prikupljanja novca, otkriveno je nešto više detalja o Andersonovoj životnoj situaciji. Derek je prije tjedan dana kupio motocikl, a jučer je pretrpio prometnu nesreću u kojoj je oštećen taj motocikl na koji je borac navodno potrošio gotovo sav svoj novac, a Derek Anderson osim financijske štete pretrpio je lom/dislokaciju gležnja lijeve noge i još nekoliko fraktura.

Zbog pretrpljenih ozljeda, Derek Anderson neko vrijeme neće biti u mogućnosti nastupati i zarađivati novac. 10 tisuća američkih dolara ciljani je iznos, a zasad je prikupljeno nešto više od 600 dolara.

Dakle, doslovno nekoliko sati nakon što je potvrđen kao protivnik ponajveće francuske MMA zvijezde, Derek Anderson našao se u prometnoj nesreći iz koje je izašao s teškim ozljedama noge.

Ne računajući meč protiv Rayja Parkera koji je odradio u devetom mjesecu prošle godine, jer taj meč Andersonu nije službeno uračunat u ‘‘score‘‘, ovaj 34-godišnji američki borac nije nastupio od petog mjeseca 2021. godine i poraza od Michaela Pagea. Iza Andersona je 12 nastupa u Bellatoru (8-4) i ukupno 21 profesionalni nastup. Pomalo tužno da borac s toliko nastupa ima ozbiljne financijske probleme, ali teško će privući suosjećanje fanova nakon izjave da je ‘‘sav novac potrošio na motocikl‘‘.

Linker
24. travanj 2024 21:54