Ostalo

Teški debakl pred vaganje: Kayla Harrison ostala bez borbe, njena protivnica hospitalizirana

Kayla Harrison
 Screenshot (YouTube, PFL)
Cotton se nije pojavila na vaganju, a informacije govore da je bila debelo iznad gornje granice lake kategorije

Kayla Harrison (8-0) na pomalo je bizaran način ostala bez borbe koju je imala dogovorenu za večerašnju Titan FC 66 priredbu.

Dvostruka olimpijska prvakinja u judu trebala je u Miamiju odraditi revanš s Jozette Cotton, ali njena protivnica morala se povući s eventa nakon što je hospitalizirana zbog dehidracije.

Takve se stvari događaju prilikom skidanja kilograma i ne bi tu bilo ništa čudno da iz Titana nisu objavili kako se Cotton nije uspjela spustiti ispod 81.6 kilograma (180 lbs) što je otprilike 11 više od gornje granice lake kategorije u kojoj se trebao održati ovaj meč!

Cotton se nešto kasnije javila iz bolnice, ispričala fanovima i svojoj protivnici i otkrila da se već radi na novoj organizaciji borbe.

Harrison će tako na novi meč morati pričekati 2021. godinu. PFL-ova prvakinja navodno ima pravo na dva nastupa izvan promocije prije nego što Professional Fighters League nastavi svoj program s novom sezonom.

Kayla je, podsjetimo, jedan od ta dva meča već odradila kada je u studenom na priredbi Invicta FC promocije zaustavila Courtney King.

Linker
19. travanj 2024 09:45