Ostalo

‘Tko je sad pobjednik?‘ Darko Stošić se s leđa prišuljao De Friesu, uhvatio ga oko vrata: Pogledajte Philovu reakciju

Darko Stošić i Phil De Fries

 Ksw
Ukoliko pobijedi Scheffela, mogli bi smo ga ponovno gledati u meču za titulu teške kategorije, a De Friesa još uvijek nitko nije uspio skinuti s trona

Ove subote Darka Stošića očekuje novi nastup u KSW-u, i to po PRIDE pravilima. Protivnik mu je Matheus Scheffel kojeg se jako dobro sjećamo iz 2022. godine kada ga je u PFL-u pobijedio naš Ante Delija, a nakon tog meča Scheffel ne zna za pobjedu.

KSW je odlučio potpisati ovog borca i u debiju ga upariti sa Stošićem, a ukoliko od njega nastoje napraviti novu zvijezdu, to im vjerojatno nije bio dobar potez. Kako god, odlična je to stvar za Darka, a nama fanovima će se itekako svidjeti meč pod spomenutim pravilima.

S obzirom da se KSW-ova priredba održava ovoga tjedna, borci su već na licu mjesta gdje obavljaju svoje medijske obaveze, ali i obaveze prema organizaciji. KSW je danas na svom Instagram profilu podijelio jednu duhovitu snimku u režiji Darka Stošića, koji se s leđa prišuljao svom nekadašnjem protivniku Philu De Friesu, uhvatio ga oko vrata i upitao: ‘‘Tko je sad pobjednik?‘‘.

Poznato nam je da je De Fries uvijek spreman na šalu, tako da je odlučio prihvatiti Darkovu ‘‘igru‘‘ te je napravio grimasu kao da se stvarno guši. Nakon toga su se prijateljski pozdravili, a sve je ostalo zabilježeno kamerom. Video ćete moći pogledati pri dnu članka.

Na istoj priredbi će nastupiti i sam De Fries, no ne u MMA-u. Protiv legendarnog Josha Barnetta će odraditi ‘‘grappling‘‘ meč, tako da Darko ima puno ozbiljniji zadatak od njega. Ukoliko pobijedi Scheffela, mogli bi smo ga ponovno gledati u meču za titulu teške kategorije, a De Friesa još uvijek nitko nije uspio skinuti s trona.

Linker
22. travanj 2024 19:07