Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: UFC dolazi u Meksiko, KSW donosi dašak PRIDE-a, gledat ćemo Erslana i Stošića

Ivan Erslan i Bohdan Gnidko

 KSW
Debitantska priredba PFL-a i Bellatora također je pred nama

Nakon što smo proteklog vikenda ispratili UFC 298 priredbu, došlo je vrijeme za novi tjedan i nove događaje u svijetu borilačkih sportova. UFC se vraća u Meksiko, KSW donosi zanimljivu priredbu gdje će biti mečeva s PRIDE pravilima, a debitantska priredba PFL-a i Bellatora također je pred nama.

UFC Fight Night 237: Moreno vs. Royval

Rujan 2019. godine. Tada je najjača svjetska MMA organizacija posljednji put došla na meksički teritorij, a to će se promijeniti ovog vikenda. Gledat ćemo okršaj dva Brandona, Morena i Royvala, a pobjednik će vjerojatno biti idući izazivač za pojas muha kategorije. Imajući na umu lokaciju priredbe, Meksikanaca će biti k‘o u priči te ćemo gledati nove nastupe Yaira Rodrigueza (protiv Briana Ortege), Raula Rosasa... Zasigurno nas čeka odlična priredba.

Gdje: Arena CDMX, Mexico City, Meksiko

Kada: U noći sa subote (24.2.) na nedjelju (25.2.). Priredba kreće u 1.00, dok je glavni dio na rasporedu od 4.00.

Popis borbi: OVDJE

KSW Epic: Erslan vs. Gnidko, Stošić vs. Scheffel

Uistinu posebna priredba KSW-a je na repertoaru ove subote. Proslavit će se 20 godina postojanja, a "fight card" teško može bilo koga ostaviti ravnodušnim. U glavnoj borbi večeri gledat ćemo Mameda Khalidova u boksačkom meču protiv Tomasza Adameka. Dobit ćemo i novog prvaka poluteške kategorije nakon turnira četvorice, a rezervni meč je onaj u kojem će nastupiti Ivan Erslan protiv Bohdana Gnidka. Ono što će razveseliti mnoge fanove jest da će biti mečeva po PRIDE pravilima, a u takvom će nastupiti i najbolji srpski teškaš, Darko Stošić. Pravi spektakl je zagarantiran!

Gdje: Prezero Arena, Gliwice

Kada: U subotu (24.2.). Priredba kreće u 19 sati.

Popis borbi: OVDJE

PFL vs. Bellator: Champs

PFL-ova kupnja Bellatora napokon će nam dati neke vidljive i nama željene rezultate kada ćemo ovog vikenda gledati priredbu gdje će se susresti borci iz oba tabora. Glavna borba večeri jest ona između prvaka teške kategorije, Renana Ferreire i Ryana Badera. Bilo je nekih preinaka i promjena, ali ostatak ćete vidjeti u popisu borbi ispod. Ono što je najbolja vijest da se priredba održava u Rijadu, što znači da će sve biti u nama povoljnom terminu.

Gdje: Kingdom Arena, Rijad, Saudijska Arabija

Kada: U subotu (24.2.). Preliminarni dio kreće u 18.30, a glavni dio u 21 sat.

Popis borbi: OVDJE

Linker
02. svibanj 2024 12:06