Ostalo

Tony Ferguson uhićen nakon što je terencem napravio kaos ispred noćnog kluba

Tony Ferguson

 Screenshot (onscene.tv, Youtube, Ufc)
Ovaj put nije radi sporta završio u medijima

Tony Ferguson ponovno je glavna vijest medija, ali nažalost ne radi nečega pohvalnog. Naime, Ferguson je uhićen radi vožnje pod utjecajem opijata nakon što se zabio svojim terencem u dva auta parkirana ispred jednog noćnog kluba. Slijedi mu prekršajna prijava radi izazivanja nesreće pod utjecajem, a vjerojatno i optužnica jer je odbijao testiranje na alkohol u krvi.

Nakon što se zabio u aute terenac je ostao prevrnut, a navodno se i opirao uhićenju. Jedan od autiju, ako je vjerovati TMZ-u, pripada reperu Cash Gottiju, dok se za drugi auto ne zna kome pripada. Godine 2019. Fergusonova žena tražila je zabranu prilaska štoje kasnije obrazložila da ga je time htjela potaknuti da se ode liječiti. Izjavila je kako Ferguson pati od paranoje te da misli da mu je čip ugrađen u tijelo tijekom operacije kojim prate svaki njegov korak.

Tony Ferguson imao je jedan od najdužih nizova pobjeda u povijesti lake kategorije unutar UFC-a, čak njih 12, a u nekoliko navrata se trebao boriti protiv Khabiba Nurmagomedova, no svaki put bi nešto iskrsnulo. Nakon tog fantastičnog niza Ferguson je zaredao pet uzastopnih poraza, no sve od vrhunskih boraca.

Posljednju borbu imao je prije gotovo 10 mjeseci kada je giljotinom izgubio od Natea Diaza.

Linker
14. travanj 2024 05:20