Ostalo

Tužna vijest dolazi iz Brazila: Bivši UFC-ov borac poginuo je u naletu autobusa

Felipe Colares

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
29-godišnji brazilski borac Felipe Colares podlegao je ozljedama nedugo nakon što ga je udario autobus

Užasne vijesti dolaze iz Brazila, točnije iz Rio de Janeira. Bivši UFC-ov borac Felipe Colares (12-4-0, 2-4 UFC) poginuo je nakon što ga je udario autobus. Nesreća se dogodila u Guataribi, četvrti na zapadu Rio de Janeira, a Colares se u trenutku nesreće vraćao s treninga.

29-godišnji Colares bio je živ u trenutku nesreće, ali podlegao je ozljedama na putu do bolnice. Iza njega ostaju supruga i šestomjesečni sin. Nesreća se dogodila jutros (1. svibnja).

Felipe Colares kroz svoju karijeru je nastupao u bantamu i perolakoj kategoriji. Slavio je u prvih osam profesionalnih mečeva i okitio se titulom prvaka perolake kategorije u Jungle Fight organizaciji. Nakon toga potpisao je ugovor s UFC-om, ali njegova karijera u najboljoj borilačkoj organizaciji nije prošla najbolje.

Dvije pobjede i četiri poraza upisao je Colares unutar UFC-a, ali gubio je od podosta dobrih boraca kao što su Chris Gutierrez, Montel Jackson, Chase Hooper itd. Domingo Pilarte i Luke Sanders su borci koje je Colares uspio poraziti u UFC-ovom kavezu.

UFC je otpustio Colaresa sredinom prošle godine, a Brazilac je utočište pronašao u francuskoj Ares FC organizaciji. Jedan nastup odradio je pod okriljem Aresa i pritom je upisao i svoju posljednju pobjedu u karijeri. Felipe je u drugom mjesecu ove godine porazio Aliounea Nahayea ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi.

Nitko nije niti slutio da će to biti posljednji Colaresov nastup u karijeri, ali nebrojeno puta smo se uvjerili koliko je život nepredvidljiv i sve se u trenutku može promijeniti. Felipe Colares otišao je uistinu rano, ali nadamo se da je sada na nekom boljem mjestu.

Počivaj u miru Božjem!

Linker
26. travanj 2024 11:58