Ostalo

Tužne vijesti dolaze iz Brazila: Ubijen Leandro Lo, svjetski prvak u BJJ

Leandro Lo

 Screenshot (instagram, Lenadro Lo)
Leandro je bio uistinu veliki sportaš

Tužne vijesti dolaze nam iz Brazila. Jedna od najvećih BJJ zvijezda Leandro Lo ubijen je jučer nakon sukoba u jednom noćnom klubu. Kako prenose portali, ubojica je policajac koji je oružje nosio sa sobom dok je bio na zabavi u klubu.

Naime, ubojstvu je prethodio fizički obračun između Leandra i ubojice. Policajac je, prema medijima, uzeo bocu s Leandrovog stola nakon čega je uslijedio verbalni obračun. Preraslo je tu ubrzo i u fizički kada ga je Leandro srušio na pod i držao, a kada su se razdvojili, policajac je upucao Leandra dva puta u čelo. Leandro je bio na mjestu mrtav.

Lo, inače 33-godišnji BJJ prvak, više je puta osvojio titulu svjetskog prvaka. Neki od njegovih najznačajnijih uspjeha su Svjetsko prvenstvo u BJJ-u, Pan Američki kup te Državno BJJ prvenstvo u Brazilu.

Mnogo boraca i općenito ljudi iz MMA svijeta izrazilo je nevjericu i šok zbog ovako brutalnog ubojstva BJJ prvaka. Uistinu je tužno čitati ovakve stvari, a jedinio što se u ovom trenutku može napraviti jest izraziti sućut obitelji.

Linker
24. travanj 2024 10:42