Ostalo

Tyson Fury otkrio s kim se planira boriti nakon Ngannoua: ‘On mi je sljedeći na listi! Prebit ću ga!‘

Tyson Fury

 WIKTOR SZYMANOWICZ/AFP/PROFIMEDIA Wiktor Szymanowicz/afp/profimedia
Čini se kako ‘Gypsy King‘ nije osobito zainteresiran za meč s Oleksandrom Usykom

Tyson Fury, kao što je dobro poznato, odmjerit će snage s Francisom Ngannouom u boksačkom meču koji će se održati 28. listopada u saudijskom Rijadu. Od trenutka kada je ta borba i službeno potvrđena, prometnula se u jednu od glavnih tema u borilačkom svijetu, a jučer je na red došla i prva press konferencija, odnosno sučeljavanje. Osim same presice, "Gypsy King" je odradio još medijskih aktivnosti, a gostovao je, između ostalog, i na ESPN-ovom "First Takeu".

Osim o nadolazećem okršaju s "Predatorom", Fury je govorio i o svojim planovima za budućnost, oko kojih se uvijek lome koplja u borilačkom svijetu, s obzirom na Britančevu prevrtljivu ćud, ali i s obzirom na to da boksačka publika još uvijek računa na njegov meč za ujedinjenje pojaseva s Oleksandrom Usykom. Prema recentnim Furyjevim izjavama, čini se da meč za apsolutnog prvaka nije u njegovom fokusu - već ima neke druge planove.

"Kada pobijedim u ovoj borbi, želim se boriti protiv velikih, velikih zvijezda. Sljedeći na listi je Jon Jones. Prebit ću ga! Još jedan UFC borac!", uskliknuo je Fury u razgovoru za ESPN-ov "First Take" i tako, posljedično, nanovo aktivirao priču o njegovom potencijalnom meču s aktualnim prvakom UFC-ove teške kategorije. Je li riječ o novim Furyjevim naklapanjima bez ozbiljnih namjera ili još jednom, njemu svojstvenom, hiru, teško je reći, no svojom najnovijom izjavom zapravo je samo potvrdio ono što je Filip Hrgović naglašavao tijekom svojih posljednjih javnih istupa, a to je da WBC-ov teškaški prvak trenutno nije osobito zainteresiran za povijesni meč za ujedinjenje svih pojaseva, a možda čak nije zainteresiran ni za ozbiljan boks kao takav.

Linker
25. lipanj 2024 06:42