Ostalo

U Las Vegasu nestala pa pronađena tinejdžerska BJJ zvijezda

Samantha Lopez
 Instagram
Borilačka javnost je još uvijek u šoku nakon što je se u studenom prošle godine danima tragalo za 19-godišnjom pokćerkom UFC-ovog teškaša Walta Harrisa, da bi u konačnici bila pronađena mrtva. Sada je u Las Vegasu nestala mlada BJJ zvijezda Samantha Lopez, no nasreću je nakon nekoliko dana traganja pronađena i na sigurnom je.

Američki mediji javljaju da je ova 14-godišnja "grapplerica", koja trenira u "Dunham BJJ" dvorani pod paskom Renea Lopeza i UFC veterana Evana Dunhama, nestala još u subotu, 4. siječnja. Njezini roditelji su su prijavili nestanak lasvegaškoj policiji, koja je dva dana kasnije i službeno objavila da traga za djevojčicom. Nasreću, Samantha je pronađena u četvrtak te se prema Instagram stranici koja je napravljena samo radi njezinog nestanka, može saznati da se nalazi u svom domu i da je na sigurnom.

Radi se o mladoj "grapplerici" koja je u juniorskim kategorijama već sada dostigla zvjezdani status. Osvojila je velik broj medalja na najjačim BJJ natjecanjima za mlađe kategorije, a osvajala je i odličja na poznatim turnirima poput "Pan Kids Championship" ili "Submission Hunter Pro Belt".

"Zauvijek ćemo biti zahvalni svima koji su odvojili vrijeme da bi podijelili naše objave. U ovom trenutku vas i dalje molimo da nastavite moliti za Samanthu i našu obitelj koja se sada mora oporaviti i krenuti natrag", stoji u posljednjoj objavi.


Linker
20. travanj 2024 15:47