Ostalo

UFC-ova zvijezda oplela po braći Paul: ‘Najjadnija ljudska bića na planetu! Puno pričaju, a uživo me traže fotku!‘

Logan i Jake Paul

 CHRIS CODUTO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Chris Coduto/getty Images/profimedia
‘Morate biti sposobni stati iza svojih riječi, a to dolazi kroz naporan rad i žrtvu‘, istaknuo je UFC-ov borac

Gostujući na Turning Point USA Chapter Leadership Summitu, Colby Covington odgovarao je na brojna pitanja koja su mu bila postavljena. "Chaos" je govorio o raznim temama, od politike i svoje UFC karijere, preko mečeva za naslov u velter kategoriji najjače svjetske MMA organizacija, pa do - braće Paul.

Od ranije je poznato da američki borac nije osobiti štovatelj Logana i Paula, osobito kad se o njima govori u borilačkom kontekstu, a sada je to još jednom potvrdio.

"Oni nisu pravi borci, nikako, o moj Bože... Ti dečki su najjadnija ljudska bića na planetu. Pričaju hvalisavo i samouvjereno, a kad tako pričate morate biti sposobni stati iza svojih riječi, a to dolazi kroz naporan rad i žrtvu", rekao je Covington, pa se prisjetio svojih susreta s braćom Paul:

"Puno pričaju, a kad ih vidim osobno onda bude: ‘Hej Colby, mogu li dobiti fotografiju, mogu li se rukovati s tobom‘. Jake Paul mi je poslao poruku na Instagramu i rekao: ‘Brate, ti si najbolji borac, želim biti baš kao ti‘. Dakle, ti tipovi su lažnjaci.

Linker
11. svibanj 2024 20:43