Ostalo

UFC veteran John Hathaway nastupa na OKTAGON MMA turniru 16-torice gdje se bori i Veličković!

  John Hathaway

 Jon Kopaloff/Getty images/Profimedia
Pobjednike turnira čeka pozamašna nagrada

UFC veteran John Hathaway čini se okreće novo poglavlje u životu i karijeri. Nakon devet odrađenih borbi unutar UFC organizacije, od kojih je pobjedu upisao u njih sedam, John Hathaway svoju karijeru završava 2014. godine

Krajem prošle godine UFC veteran vraća se u pogon te nakon osam i pol godina pauze upisuje povratničku pobjedu, ali ovoga puta unutar Oktagon organizacije. Jednoglasnom sudačkom odlukom pobjeđuje Andrea Ricarda, a sada ima i velike planove za nastavak svoje karijere.

Dugo vremena John se borio sa zdravstvenim nepogodama, te se sada u 35-toj godini života konačno vratio onome što najviše voli - borbama. Novu priliku dobit će na OKTAGON MMA turniru 16-torice koji započinje 4. ožujka (3.mjesec) u Češkoj (Ostrava). Tako se John pridružio na turniru prvaku Davidu Kozmi, Christianu Eckerlinu, Bojanu Veličkovići, Mate Kerteszi i mnogim drugim borcima.

Parovi se tek trebaju složiti, ali ono što znamo je da se sudionici turnira bore za nagradu od 300,000 eura, što je najveća novčana nagrada ikada postavljena na nekom MMA turniru u Europi. Osim izdašne nagrade za pobjednike turnira, borci će u svakom krugu biti pristojno isplaćeni. Ovakve turnire mogli smo vidjeti već u mnogim organizacijama, ali ne i u najvećima kao što je primjerice UFC.

Od regionalnih boraca, osim Bojana Veličkovića na turniru 16-torice nastupit će i crnogorski borac Miloš Janičić, atraktivan borac koji je svih svojih 15 pobjeda upisao prekidom.

Linker
12. travanj 2024 05:50