Ostalo

Nakon rijetko viđenog dvostrukog nokdauna Bojan Veličković ugušio protivnika!

May 27, 2017 - Stockholm, SVERIGE - 170527 Bojan Velickovic under invägningen inför UFC Fight Night Stockholm den 27 maj 2017 i Stockholm.,Image: 333781322, License: Rights-managed, Restrictions: * Austria, France, Holland, Norway, Sweden and Switzerland Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Andreas L Eriksson/Zuma Press/Profimedia

 ANDREAS L ERIKSSON/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Andreas L Eriksson/zuma Press/profimedia
Velika pobjeda srpskog borca

Bivši srpski UFC-ov borac Bojan Veličković večeras se borio protiv Moldavca Iona Surdua u sklopu Oktagon 40 priredbe, te upisao veliku pobjedu. Borci su krenuli u izmjene već od samog početka, te već sredinom runde Bojan uspio stići do prekida.

Oba borca istovremeno su pogodila desni direkt, te su oboje završili u nokdaunu, što se rijetko viđa. Bojan se brže snašao te krenuo na gušenje, a na kraju je ‘anakonda choke‘ gušenjem natjerao protivnika na tapkanje.

Bojanu je ovo bio šesti nastup za Oktagon, a do ove borbe je upisao tri pobjede i dva poraza. Posljednju borbu imao je prije nešto više od četiri mjeseca kada je podijeljenom sudačkom odlukom izgubio od Brazilca Leandra Silve. ‘Srpski Čelik‘ se svojevremeno borio i unutar UFC-ove organizacije gdje je upisao dvije pobjede, tri poraza i jedan neriješeni rezultat. Nakon toga se okušao na PFL turnirima, no dosta neuspješno. Karijeru je nastavio u Serbian Battle Championship organizaciji gdje je upisao dvije pobjede, a zatim se krenuo boriti u slovačkoj OKTAGON organizaciji.

Njegov večerašnji protivnik Ion Surdu borac je s daleko manje iskustva od "Serbian Steela", upisao je 1 nastupa, a poražen je četiri puta. Ion se do sada okušao u KSW-u, Braveu, te UFT-u i još nekim manjim organizacijama. U posljednjih pet nastupa upisao je kao i Bojan dvije pobjede i tri poraza, te mu je ovo bila prilika da poveže dvije pobjede za redom, no bezuspješno.

Linker
11. travanj 2024 10:29