Ostalo

Uhićen je Nenad Pagonis; Ponajbolji srpski kickboksač teško je ozlijedio svoju suprugu i šokirao borilačku javnost

Nenad Pagonis

 Instagram (nenad Pagonis)
36-godišnji srpski kickboksač grčkih korijena pod teškim je optužbama bivše supruge

Jako ružne vijesti dolaze iz susjedne Srbije. Nenad Pagonis, renomirani srpski borac s jako bogatom amaterskom kickboksačkom karijerom, uhićen je nakon teškog incidenta koji je prouzročio u srijedu, ispred zgrade u Novom Sadu gdje živi.

Pagonis je pred zgradom pretukao bivšu suprugu, glumicu Maju Brukner. Srpski mediji prenose kako će Pagonis biti zadržan u pritvoru 48 sati, ali sigurno ga čeka i sudski proces nakon kojeg bi mu mogla biti izrečena ozbiljna kazna.

Pagonis i Maja Brukner navodno su se posvađali oko zajedničkog djeteta, odnosno njegovih treninga. Svađa je eskalirala u fizički sukob, a Pagonis je navodno slomio rebra bivšoj ženi. Dakle, iskusni kickboksač tereti se za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Inače, Nenad Pagonis i Maja Brukner devet godina bili su u braku, a razveli su se prije nekoliko godina. Zajedno imaju dvoje djece, a Pagonis je u nekoliko navrata isticao kako se nikada više neće ženiti, jer ‘‘ne želi ponoviti istu grešku dva puta‘‘. Povremeno je Pagonis i javno prozivao svoju bivšu suprugu, ali koliko je javnosti poznato, ovakvi oblici nasilja nisu se događali.

Dokažu li se optužbe Maje Brukner istinitima, Pagonisa čeka kazna, ali i velika mrlja bit će bačena na njegov lik i djelo. Nenad je višestruki svjetski i europski prvak u amaterskom kickboksu, a iza sebe ima i osam profsionalnih boksačkih mečeva (8-1-0). Osim sportske karijere, Pagonis se bavi glazbom, a napisao je i knjigu pod nazivom ‘‘U ringu sa životom‘‘.

Nerijetko Pagonis na svojim društvenim mrežama dijeli razne motivacijske priče iz svog života i mnogi su u njemu vidjeli primjer uzornog sportaša i čovjeka koji se izborio s brojnim životnim nedaćama.

Sve to pada u vodu ako je Pagonis uistinu pretukao bivšu suprugu, ali zaključke i presudu ostavljamo pravnim organima koji će se prihvatiti ovog tužnog slučaja obiteljskog nasilja.

Linker
07. lipanj 2024 11:00