Ostalo

Usman Nurmagomedov priveden u Moskvi pod sumnjom da je automobilom udario policajca i pobjegao

Ali Abdelaziz i Usman Nurmagomedov

 Instagram
Jedan od najpotentnijih Bellatorovih boraca mogao bi se naći u velikim zakonskim problemima

Neočekivani zakonski problemi mogli bi u probleme dovesti planirani borilački uspon vrlo potentnog i talentiranog Usmana Nurmagomedova (14-0). Khabibov najbliži bratić i Bellatorov borac trenutno se nalazi u moskovskom pritvoru, gdje je priveden radi sumnje na vrlo težak prekršaj.

Kako otkriva ruski medij VZ, Nurmagomedov je optužen da je zajedno s prijateljem Kamalom Idrisovim sudjelovao u prometnoj nesreći uz bijeg s mjesta iste. Dodatni problem svemu stvara činjenica da su autom udarili policajca. Prema dostupnim informacijama, indident se dogodio kod policijske kontrole točke u blizini aerodroma koji pripada dagestanskom gradu Kaspiysku. Iako su obojica navedenih mladića privedeni, nije navedeno tko se nalazio za volanom.

Koliko je poznato, Usman je u Moskvu doputovao avionom, iz kojeg je odmah od strane policije, zajedno sa svojim prijateljem, izveden te odveden u pritvor. Tamo bi trebao dočekati prvi izlazak pred sud, nakon čega bi više toga trebalo biti poznato. Neovisno o tome što će se dogoditi, ovo će svakako ugroziti njegovu karijeru.

Usman je po mnogima čak i najtalentiraniji borac u obitelji Nurmagomedov, a nakon dominacije u ruskim i azijskim promocijama očekivao se njegov dolazak u UFC. Ipak, sve je iznenadio ovogodišnjom odlukom da prvo dogura do vrha u Bellatoru. 23-godišnjak je u njihovom borilištu ove godine uspješno odradio već tri borbe.

Prema informacijama iz Rusije, Nurmagomedov se već izjasnio da nije kriv za djelo koje mu se nameće.

Linker
18. travanj 2024 21:54