Ostalo

Valerie Loureda vraća se na Bellatorovoj priredbi idućeg mjeseca

Valerie Loureda
 screenshot (Instagram)
Velika Bellatorova ženska zvijezda spremna je za svoj četvrti profesionalni nastup

Nakon što je u kolovozu prošle godine impresivnom izvedbom došla do pobjede prekidom protiv Tare Graff te tim putem do profesionalnog omjera od tri pobjede iz jednako toliko borbi, Valerie Loureda svoj će idući nastup odraditi 7. svibnja. Na Bellator 258 priredbi čeka je borba protiv Hannah Guy.

Već sam pogled na dosadašnji rezime Guy daje nam do znanja kako Bellator i dalje namjerava pažljivo graditi svoj najveći ženski dijamant, ako se tako sve popularniju Louredu može nazvati. Guy je 25-godišnjakinja koja je u dosadašnje tri profesionalne borbe upisala dvije pobjede i jedan poraz, no bilo je to na jednom nižem nivou protiv konkurencije upitne kvalitete. Borkinja koja ju je savladala u jednako takvoj konkurenciji ima omjer 3-3, dok su one koje je Guy savladala s omjerom u minusu (1-6 i 2-4). No, svakako će biti motivirana velikom prilikom koja je ispred nje.

Ipak, naravno da će 22-godišnja Loureda biti veliki favorit, budući da njeni atributi nisu samo lijepo lice i atraktivno tijelo. Ona je uistinu vrlo talentirana borkinja zavidnih tehnika borbe na nogama, čiji bi najbolji dani tek trebali doći pa ne čudi što je Bellator štedi s protivnicama. Uostalom, to je njihova uhodana praksa za sve borce od kojih u budućnosti puno očekuju, a najbolji primjeri su A.J. McKee i Michael "Venom" Page.

Bellator 258 za sada izgleda sjajno po pitanju glavne te posebno sunaslovne borbe. U glavnoj će se za titulu bantam kategorije boriti Juan Archuleta i Sergio Pettis, no puno više pažnje dobit će okršaj turnira poluteške kategorije između Anthonyja Johnsona i Yoela Romera. Loureda i Guy sigurno će se naći na glavnom programu, Bellator takvu priliku ne namjerava propustiti.

Linker
19. travanj 2024 08:15