Ostalo

Veliki preokret na pomolu? Michael ‘Venom‘ Page odradio sučeljavanje s francuskom zvijezdom, sve je bliži PFL-u

Cedric Doumbe i Michael ‘Venom‘ Page

 SCREENSHOT/TWITTER/PFL
Očekivalo se da će se boriti protiv Kevina Hollanda, ali očito ništa od toga

Sve je upućivalo na to da će jedan od najtraženijih svjetskih MMA boraca bez ugovora Michael "Venom" Page potpisati za UFC i debitirati za mjesec i pol dana. Ipak, čini se da ništa od toga.

Na jučerašnjem finalu PFL Europe turnira, došao je u kavez i odradio sučeljavanje s francuskom zvijezdom, Cedricom Doumbeom. Odradili su prijateljski "staredown", a to je najavljeno kao novi veliki meč u promociji.

Podsjećamo, MVP je prema svim najavama trebao debitirati na UFC 297 priredbi, a protivnik je bio Kevin Holland. To je bio meč koji se trebao održati netom prije onog Aleksandra Rakića i Jana Blachowicza (dok još nije otkazan), ali očito ništa od toga, ako je vjerovati svemu što vidimo.

Popularni engleski borac posljednju je borbu u Bellatoru odradio na 292. velikoj priredbi kada je tehničkim nokautom u prvoj rundi svladao Goitija Yamauchija. To se odvilo u ožujku ove godine, a sada je pitanje u kojoj će promociji nastaviti karijeru, jer naravno, čekamo službenu potvrdu bilo koje najavljene borbe. Ipak, čini se da je PFL uspio UFC-u preoteti još jedno veliko ime, a koliko će sve to utjecati na najjaču svjetsku MMA promociju, ostaje za vidjeti.

Linker
03. svibanj 2024 02:53