Ostalo

(VIDEO) Amater brutalno nokautirao protivnika high kickom i pritom slomio nogu

Kai Duque vs. Dylan Kiskila

 Facebook (captains Fight Club)
Tešku ozljedu pretrpio je amaterski borac Dylan Kiskila tokom borbe u kojoj je pobijedio

Mladi amaterski borac Dylan Kiskila upoznao se s terminom ''gorkog okusa pobjede''. Naime, Kiskila je uspješno savladao svog protivnika Kaija Duquea, nokautiravši ga high kickom. Međutim, nakon pogođenog udarca, amaterski borac pretrpio je tešku ozljedu, odnosno lom lijeve noge.

Borba se održala u sklopu Captains Fight Club promocije, a oni su preko svog Facebook profila podijelili snimku spomenute situacije. Naveli su kako je Kiskila slomio gležanj i pred njim je sada dugotrajan oporavak.

Kiskila je nakon udarca završio na podu, no pridigao se nakratko, prije nego se njegov gležanj savio u posve neprirodan položaj. Nije poznato kad je točno nastupilo puknuće.

Prava šteta za mladog borca, jer radi se o zbilja lijepom nokautu, naročito za jedan amaterski turnir. Ipak, Dylan Kiskila neće ga se rado prisjećati, jer uistinu je skupo platio pobjedu i high kick kojim je došao do slavlja. Nadamo se kako će se uspješno oporaviti i nastaviti sa svojom perspektivnom karijerom. Bilo bi šteta da ozljeda na ovakav nesretan način bude ujedno i njegov oproštaj od sporta.

Linker
20. travanj 2024 08:16