Ostalo

(VIDEO) Bellator 252: Pitbull nokautom do nove pobjede, fenomenalni Rus otišao na 25-0!

 screenshot/YouTube
Patricio Freire i Emmanuel Sanchez polufinalisti su Bellatorovog turnira perolake kategorije

Još jedna impresivna predstava našla se u rezimeu Bellatorovog dvostrukog prvaka, Patricia Freirea. On je u glavnoj borbi Bellator 252 priredbe već u drugoj minuti borbe nokautirao portugalskog borca Pedra Carvalha, čime je obranio titulu perolake kategorije, ali je isto tako izborio polufinale turnira.

Od samom početka borbe Brazilac je potvrdio što je došao napraviti, a nije mu dugo trebalo da u tome i uspije. Portugalac jednostavno nije stigao niti pokazati što zna i može, a borba je bila gotova.

Izuzetno zanimljiv i neizvjestan bio je međusobni ogled dva do sada neporažena velteraša, u kojem je podijeljenom odlukom sudaca Yaroslav Amosov savladao Logana Storleya. Kvaliteta se itekako vidjela, a na sucima je bio težak posao, budući da je svaki od njih imao svojih trenutaka. Ipak, odluka je otišla u korist ruskog borca, koji je sad na fantastičnom omjeru od 25-0, a otkako je došao u Bellator je slavio u šest borbi, uključujući pobjede nad Erickom Silvom i Edom Ruthom. Je li on idući za Douglasa Limu?

Emmanuel Sanchez i Daniel Weichel odradili su revanš, koji je ujedno bio još jedno četvrtfinale turnira perolake kategorije te je zbog toga borba bila na pet rundi. Nakon već prve tri zanimljive i kompetitivne runde, ovaj dvojac je u posljednje dvije fanovima pred ekranima priuštio spektakl. Otvoreni okršaj trajao je do samog kraja, a posebno je impresionirao Sanchez, koji je unatoč jasnom bodovnom vodstvu otvoreno napao i tražio prekid. Do njega nije došao, ali pobjeda mu je bila neupitna. On će se tako u polufinalu boriti protiv Freirea, dok drugo polufinale čine A.J. McKee i Darrion Caldwell. To polufinale održat će se već idućeg tjedna.

S uvodnog programa svakako u prvi plan vrijedi staviti pobjedu Aarona Pica nad Johnom De Jesusom, nokautom u drugoj rundi, kao i pobjedu Keri Melendez u posljednjoj borbi na ugovoru s Bellatorom.

Pico je borac od kojeg je Bellator puno očekivao, no neočekivani porazi su usporili njegov razvoj. Ipak, ovakvim nastupima potvrđuje kako talent i kvalitetu ipak posjeduje, a još uvijek je i vrlo mlad borac.

Linker
24. travanj 2024 07:07