Ostalo

(VIDEO) Bellator 255: Freire odradio posao u prvoj rundi, impresivan debi Usmana Nurmagomedova

Patricio Freire
 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
I Bellator je napokon odradio svoju prvu priredbu u 2021. godini

Patricio Freire i A.J. McKee borit će se u finalu Bellatorovog Grand prix turnira perolake kategorije, kojeg je još krajem ljeta 2019. godine započelo 16 boraca. Nakon što je McKee svoje mjesto izborio još prošle godine, tamo se sad našao i prvak Freire, koji je gušenjem u prvoj rundi bio bolji od Emmanuela Sancheza.

Očekivala se ovdje neizvjesna borba, budući da su u studenom 2018. godine njih dvojica odradili neizvjesnih pet rundi, no čini se da je Brazilac više napredovao ili iz prve borbe izvukao bolje pouke. Od početka je krenuo bolje, sredinom runde udarcem Sancheza ozbiljno uzdrmao, a onda ga na podu gušenjem završio. Bellator je tako dobio finale kojem su se zapravo od samog početka nadali.

U sunaslovnoj borbi priredbe, svoju kandidaturu za napad na titulu velter kategorije izrazio je Jason Jackson, koji je jednoglasnom sudačkom odlukom bio bolji od Neimana Gracieja, a s posebnom pažnjom čekao se debi Usmana Nurmagomedova. Po mnogima najtalentiraniji borac iz obitelji Nurmagomedov opravdao je sva očekivanja dominantnom pobjedom nad Mikeom Hammelom. Nurmagomedov je sad na omjeru 12-0 i gleda prema osvajanju titule Bellatorovog prvaka i to možda već ove godine.

Na glavnom programu priredbe još smo vidjeli pobjedu Tyrela Fortunea nad Jackom Mayem, nokautom u prvoj rundi, te Kane Watanabe nad Alejandrom Larom, sudačkom odlukom nakon tri runde.

Najbolje trenutke borbi možete pogledati u videu ispod teksta.

Linker
19. travanj 2024 12:01