Ostalo

(VIDEO) Pogledajte vjerojatno najatraktivniji ovogodišnji MMA nokaut

 Screenshot (twitter, Ufc Fight Pass)
Paul Capaldo na CFFC 95 priredbi svoj je profesionalni omjer podigao na 6-0

Proteklog tjedna CFFC promocija odradila je dvije priredbe na kojima je viđeno puno uzbuđenja. Ono vjerojatno najbolje viđeno je u sunaslovnoj borbi CFFC 95 priredbe, u kojoj se su susreli Paul Capaldo, neporaženi borac kojem je to bio šesti profesionalni nastup i Chris Vasil, koji je u borbu ušao s omjerom 4-1.

Nakon dvije runde borbe, u kojoj se većinom gledalo nadmudrivanje na nogama, uz pažljivo biranje udaraca, teško je bilo tko mogao očekivati ono što se dogodilo odmah na početku posljednje dionice. Usred jedne razmjene udaraca, 24-godišnji Capaldo vidio je priliku te je pogodio fantastičan kružni udarac nogom upravo tamo gdje je isti stvarao najviše efekta. Njegov protivnik istog trenutka završio je na podu bez svijesti.

Ovaj mladi borac bantam kategorije oduševljeno je počeo slaviti, dok njegovom protivniku još neko vrijeme nije bilo u potpunosti jasno što se dogodilo. U tjednu kad nema UFC priredbe, Capaldo je napravio najbolje moguće za eventualni skorašnji angažman u najvećoj svjetskoj MMA promociji. Pobjeda atraktivnim nokautom u prijenosu emitiranom na UFC-ovom Fight Passu servisu i naslovnice borilačkih medija. Ne bi ga trebalo iznenaditi ako uskoro stigne poziv nekog od UFC-ovih matchmakera.

Nakon što je samo par dana ranije publika na CFFC priredbi tražila izgubljeni prst, ovo je svakako osvježenje i nešto puno atraktivnije i zanimljivije za vidjeti.

Linker
20. travanj 2024 12:48