Ostalo

(VIDEO) Bivši Cro Copov protivnik doživio nesreću tijekom ‘off road‘ vožnje, njegov kamionet završio je na krovu


Brendan Schaub

 Screenshot/Twitter (Brendan Schaub)
Brendan Schaub htio je snimiti atraktivan video za svoj YouTube kanal, a umalo je završio teško ozlijeđen

Brendan Schaub ime je koje ne treba posebno predstavljati MMA fanovima. Umirovljeni američki borac deset je puta ulazio u UFC-ov oktogon, a u memoriji domaće borilačke javnosti ostao je ugraviran zahvaljujući nokautu kojeg je isporučio u borbi protiv našeg Mirka Filipovića još tamo u ožujku 2011. godine. Po završetku sportske karijere, "Big Brown" se posvetio vođenju podcasta, a razonodu od kamera i mikrofona nedavno je potražio u "off road" vožnji kamionetom - što nije dobro završilo.

Schaub je, naime, na društvenim mrežama objavio videozapis iz kojeg je razvidno kako vozi kamionet na kalifornijskom pustinjskom području, a prilikom skretanja gubi kontrolu nad vozilom, dok se džip prevrće i završava na krovu. U tim se trenucima otvaraju zračni jastuci, pale alarmi za hitne slučajeve, a Amerikanac, pomalo panično, pokušava izaći iz vozila. što u konačnici i uspijeva. Cijelu situaciju možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Nasreću, Schaub je iz cijele pričao bez ozbiljnijih ozljeda, a u kasnijim objavama na društvenim mrežama priznao je kako se pokušao napraviti važan i napraviti nešto posebno, a to ga je moglo skupo koštati. Tvrdi da je naučio lekciju, a mi se nadamo da doista jest.

Linker
24. travanj 2024 07:24