UFC

Brendan Schaub iznenadio izjavom: ‘Conor McGregor je najpotplaćeniji UFC-ov borac u povijesti!‘

Conor McGregor

 Joel Plummer/Zuma Press/Profimedia
Reći da je McGregor potplaćen je vjerojatno pretjerano jer osim u kavezu, on zarađuje solidan novac i van njega

Često je na spomen imena Conora McGreogra većini prva asocijacija – novac. Kada uzmemo u obzir koliko je popularni Irac istog zaradio u svojoj karijeri u kavezu i izvan njega, to nije čudno. Međutim, bivši borac, a današnji ‘‘stand-up‘‘ komičar Brendan Schaub, smatra kako je Conor – potplaćen.

Da, dobro ste pročitali, Schaub smatra da je Conor McGregor potplaćen borac. Unatoč tome što ima puno novca, Schaub smatra kako je njegova popularnost u potpunosti neproporcionalna njegovoj zaradi, ali i profitu kojeg je kroz svoju karijeru donio UFC-u:

‘‘Nitko nije potplaćen kao Conor McGregor. Nitko to ne želi čuti jer svi vidimo kako prodaje viski, vidimo ga u tom filmu ‘Road House‘, vidimo ga u svim tim stvarima. Zarađuje brdo novca, uskoro će postati milijarder, sve jasno. No, kada pogledamo brojeve i koliko je on ustvari novca donio UFC-u, možemo reći da je on najpotplaćeniji borac svih vremena, možda najpotplaćeniji sportaš ikad‘‘, rekao je Schaub u svom podcastu pa nastavio:

‘‘Sada će doći oni koji kažu da on ne bi bio toliko velik da mu nije bilo UFC-a, no moj argument je taj da UFC ne bi bio toliko velik da nije bilo Conora McGregora.‘‘

Conor je daleko najplaćeniji borac koji se ikada borio u UFC-u, no istina je da je i on UFC-u donio jako velik novac. Reći da je McGregor potplaćen je vjerojatno pretjerano jer osim u kavezu, on zarađuje solidan novac i van njega, a koliko točno je on novca donio UFC-u vjerojatno nikada nećemo točno znati.

Linker
25. travanj 2024 12:22