Ostalo

(VIDEO) Bivši UFC-ov teškaš monstruozno nokautiran u boksačkom meču, skoro je ispao iz ringa

Patrick Mailata i Greg Hardy

 Screenshot/ X (bjpenntdotcom)
Mnoge UFC zvijezde u zalasku svoje karijere, nažalost, utočište pronađu u profesionalnom boksu gdje se uglavnom ne provedu dobro

Bivši UFC teškaš, Greg Hardy, pretrpio je brutalan poraz nokautom u boksačkom meču u četvrtak navečer. Hardy, poznat po svojoj kontroverznoj prošlosti koja uključuje optužbe za obiteljsko nasilje, imao je kratak boravak u UFC-u prije nego što je otpušten nakon tri uzastopna poraza nokautom.

Premda ima profesionalni boksački skor od 3-0, Hardy je također pretrpio nekoliko poraza nokautom u egzibicijskim mečevima, uključujući i nokaut od Josha Watsona u BKFC-u prošle godine.

U četvrtak navečer, Hardy se borio protiv Patricka Mailate u sklopu Team Combat League eventa. Nažalost, stvari nisu išle po planu za Hardyja. Protivnik ga cijelo vrijeme agresivno dominirao, sve dok nije brutalno oboren lijevim krošeom. Završio je naslonjen na užad dok su njegov protivnik i njegov tim slavili pobjedu.

Hardy je tijekom svoje NFL i borilačke karijere dobio puno "anti fanova" koji će ovu vijest pročitati na njihovo osobno zadovoljstvo. Ipak, čini se da ga ovo neće odvratiti od daljnjeg natjecanja. Hardy je već nekoliko puta bio nokautiran, ali čini se da je odlučan u namjeri da se vrati u kavez ili ring.

Greg Hardy, bivši NFL igrač i UFC borac, poznat je po svojoj kontroverznoj prošlosti i problematičnom ponašanju. Nakon što je napustio NFL zbog optužbi za obiteljsko nasilje, okrenuo se borilačkim sportovima. U UFC-u je imao nekoliko značajnih borbi, ali je otpušten nakon serije poraza. Hardy je nastavio karijeru u boksu i BKFC-u, gdje je doživio mješovite uspjehe. Unatoč brojnim porazima nokautom, Hardy ostaje uporan u svojoj borilačkoj karijeri.

Linker
07. lipanj 2024 21:30