Ostalo

(VIDEO) BJJ majstor ugušio kontroverznog teoretičara zavjera u prijenosu uživo: ‘Što sam upravo učinio?!‘

Alex Jones

 Screenshot/Twitter
Moglo bi se reći da mu je ispunio dugogodišnju želju

Alex Jones, kontroverzni radijski voditelj i teoretičar zavjera gostovao je prošlog tjedna u "El Segundo" podcastu gdje ga je ugostio njegov prezimenjak, ponajbolji "grappler" današnjice, Craig Jones. U završnom dijelu podcasta (koji je išao uživo) Alex je od BJJ majstora tražio, ni manje ni više, nego da ga guši dok ne ostane bez svijesti - a Craig mu je tu želju i ispunio.

Australski je "grappler" uhvatio radijskog voditelja u "rear naked choke" i držao ga u zahvatu desetak sekundi, nakon čega je 47-godišnjak izgubio svijest, a Craig je otpustio zahvat i pridržavao starijeg prezimenjaka dok ovaj nije došao k sebi. Nakon što se probudio, Alex Jones je bio dezorijentiran i postavljao brojna pitanja: "Što sam upravo učinio? Jesam li se stvarno onesvijestio? Jesi li mi stvarno to napravio? Kakav sam bio kad sam se vratio?"

Kako je cijela situacija izgledala, možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Bila je to dugogodišnja želja Alexa Jonesa koji je, 2019., gostujući u podcastu Joea Rogana, i od Eddieja Brava tražio da ga uguši, ali Rogan to nije dozvolio, pa je Bravo samo simulirao zahvat na Jonesu. Upravo se na to referirao Alex kada je tražio gušenje od Craiga rekavši mu: "Eddie Bravo to to ne bi učinio, dođi i udavi me".

Osnivač "Infowarsa" poznat je po širenju teorija zavjera, od kojih je vjerojatno najpoznatija ona da je masakr u osnovnoj školi Sandy Hook (Connecticut, Sjedinjene američke Države) iz 2012. godine, u kojem je ubijeno 20-ero učenika i šestero djelatnika škole, insceniran. Na temelju višestrukih sudskih presuda, zbog javno plasiranih dezinformacija dužan je roditeljima ubijene djece platiti gotovo milijardu i pol dolara odštete.

Linker
06. svibanj 2024 13:03