Ostalo

(VIDEO) Brutalno! Nokautirao protivnika, a ovaj prvo licem pao na pod: Pogledajte snimku ovog hladnokrvnog nokauta

Perez vs. Jeffery

 Screenshot (x, Bkfc)
Ovakve nokaute rijetko gledamo u drugim sportovima, a možda je upravo to razlog zašto je boks golim šakama sve popularniji

Mišljenja oko boksa golim šakama često su podijeljena. Netko će reći da mu je takav način borbe previše ekstreman i barbarski, dok će se drugima svidjeti upravo zbog tih elemenata. Kako god, boks golim šakama rastući je sport koji nam često priušti atraktivne nokaute, a možda upravo tu leži razlog njegove popularnosti.

Sinoć smo također svjedočili jednom takvom eventu, konkretnije, BKFC 66 priredbi koja se održala u Hollywoodu. Pružila nam je priredba sve gore navedeno, no jedan nokaut posebno se istaknuo.

Naime, Julio Perez sinoć se borio protiv Devontea Jefferyja, a meč je potrajao samo 13 sekundi, uključujući i brojanje. Čim se zvono oglasilo, borci su krenuli s makljažom te je teblji kraj izvukao Jeffery. Perez ga je pogodio brutalnim krošeom te je ovaj pao prvo licem na pod, a kada se pokušao pridići, jednostavno je izgubio svaki balans.

Ovakav nokaut privukao je i pažnju BKFC-ovog novog suvlasnika, Conora McGregora. Irac je odmah nakon što se situacija dogodila istu podijelio na društvenim mrežama, a kada pogledate video, bit će vam jasno i zašto. Perez je uistinu na brutalan način nokautirao Jefferyja i tako slavio.

Ovakve nokaute rijetko gledamo u drugim sportovima, a možda je upravo to razlog zašto je boks golim šakama sve popularniji. Gotovo da ne prođe priredba a da se na portalima ne pojavi barem jedna snimka nekog brutalnog nokauta, a upravo su nokauti nešto što gledatelji najviše žele vidjeti.

Što reći, osim da se nadamo da je Jeffery dobro i da će se oporaviti, a video možete pogledati ispod:

Linker
14. rujan 2024 14:00