Ostalo

Sjećate se koga je McGregor obilježio legendarnom izjavom? Irac želi ‘bare knuckle‘ meč protiv njega

Conor McGregor

 JORGE GUERRERO/AFP/Profimedia
Jeremy Stephens je svoju borilačku karijeru nakon MMA-a nastavio u boksu bez rukavica, a sada je ponovno zapeo za oko Conoru McGregoru

Bivši UFC prvak u dvije težinske kategorije, Conor McGregor, izrazio je želju za borbom protiv UFC veterana, Jeremyja Stephensa, i to pod okriljem BKFC-a (Bare Knuckle Fighting Championship). To se dogodilo nakon Stephensove bodovne pobjede nad Bobbyjem Taylorom proteklog vikenda.

McGregor, koji je bio prvak u lakoj i perolakoj kategoriji, već je više od tri godine van kaveza. Posljednju borbu je imao na UFC-u 264 gdje je pretrpio prijelom lijeve tibije i fibule u TKO porazu od Dustina Poiriera. Nedavno je bio prisiljen povući se iz povratničke borbe protiv Michaela Chandlera na UFC-u 303 zbog prijeloma prsta na lijevom stopalu.

Uoči BKFC 65 priredbe u Salt Lake Cityju, McGregor je pohvalio Stephensa prije njegove borbe protiv Taylora i izrazio želju da se u budućnosti suoči s Amerikancem u meču bez rukavica.

"RATNICI BEZ RUKAVICA, IDEMO!", objavio je Conor McGregor na svom službenom X računu. "Ovaj petak smo uživo iz Salt Lake Cityja, Utah, s borbom za naslov prvakinje muha kategorije, gdje naša dominantna svjetska prvakinja @CHRISTINEFEREA brani svoj pojas protiv eksplozivne @jademassonwong! Odličan meč! Djevojke ponovno vode glavnu riječ!"

"Nadalje, u našoj sunaslovnoj borbi, imamo ‘who da f**k is that guy‘ (tko je dovraga taj tip) protiv Bobbyja Taylora", nastavio je McGregor, referirajući se na svoju slavnu izjavu o Stephensu. "Ja i ‘who da f**k‘ u uzbudljivoj borbi bez rukavica u budućnosti, 100%! Sretno svim borcima! UZBUĐEN SAM! @bareknucklefc TJEDAN BORBI!‘‘

Nakon Stephensove pobjede, ponovno je otvorena mogućnost za unosan meč u BKFC-u protiv McGregora koji je ranije ove godine ostvario suradnju s ovom promocijom.

Linker
14. rujan 2024 14:00