Ostalo

(VIDEO) Dillon Danis tapkao na gušenje zaštitara u noćnom klubu

Dillon Danis
 GARY I ROTHSTEIN/UPI/Profimedia
Prije nego je poznatog borca prošlog vikenda privela policija, on je imao obračun i sa zaštitarom

Već smo pisali o tome kako je Dillon Danis proteklog vikenda upao u probleme tijekom izlaska u jedan noćni klub u New Jerseyu. Iako nije poznato koji je bio točan razlog toga, 28-godišnji borac priveden je od strane policije i to tako da je prisilno izveden iz kluba u kojem se nalazio.

To nam je barem govorila snimka koja se prvobitno pojavila i koju smo na našem portalu već prenijeli. No, sad se pojavila jedna nastala ranije, na kojoj možemo vidjeti kako je Danis prvi okršaj imao s organima reda unutar kluba. Ukratko, pojavila se snimka gdje ovaj majstor borbe u parteru tapka dok se nalazi unutar gušenja klupskog zaštitara.

Naravno da je riječ o poprilično nezavidnoj poziciji za nekoga njegovih referenci i rezimea. Olakotne okolnosti mogu mu možda biti alkohol koji je unio u sebe, kao i činjenica da je zaštitar krupniji od njega, no svakako je neobično vidjeti nekoga takvog gdje se unutar uličnog okršaja nađe u spomenutoj situaciji. Kako je došlo do okršaja nažalost ne znamo, kao što još uvijek nije poznato niti zbog čega je Danis točno uopće priveden od strane policije. Poznato je samo kako je optužen za nedolično ponašanje, no bez dodatnih detalja.

Danis je inače crni BJJ pojas te dugo vremena glavni parteraški trener i sparing partner Conora McGregora. Pokrenuo je on i svoju MMA karijeru, potpisavši ugovor s Bellatorom. U njihovom je borilištu odradio dva nastupa protiv boraca nižeg kvalitativnog ranga, oba puta upisavši pobjedu. No, sad je prošlo već više od dvije godine otkako se "El Jefe" posljednji put borio.

U međuvremenu se Danis "proslavio" raznim prozivkama različitih boraca te prepucavanju s istima. Zanimljivo, čovjeku koji je prozvao njega, Seanu Stricklandu, nije odgovorio. Možda mu je izjava UFC-ovog borca kako ga je spreman ubiti ipak zvučala suviše ozbiljno da bi dodatno palio vatru.

Linker
24. travanj 2024 10:49