Ostalo

Dillon Danis neće se moći lako izvući iz meča protiv Logana Paula, u suprotnom će morati platiti pozamašnu cifru

Dillon Danis (desno) i Conor McGregor (lijevo)

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, DILLON DANIS)
‘On je parazit MMA i borilačkog svijeta‘

Logan Paul i njegov tim poduzeli su sve moguće mjere da bi osigurali da Dillon Danis zaista uđe u ring za njihov boksački meč. Danis bi se trebao vratiti borbama po prvi put od 2019. godine kada se sastane s Paulom u borbi od šest rundi 14. listopada (deseti mjesec). Borba će se održati na “The PRIME Card” pod okriljem Misfits Boxinga. Priredba će se održati u manchesterskoj AO Areni.

Od trenutka kada je borba najavljena, kolektivna reakcija borilačke zajednice bila je uvjerena da do nje zapravo neće doći. Danis je "isprovocirao" brojne borbe u protekle četiri godine, a čak je bio ugovoren i susret sa KSI-jem ranije ove godine prije nego što se povukao u tjednu borbe.

S razlogom postoji ogromno očekivanje da će se to ponoviti, ali Paul je otkrio da postoje dodatne mjere. U ugovoru je stavljena "klauzula o povlačenju", a Paul je tijekom najnovije epizode svog podcasta "IMPAULSIVE" rekao da Danis mora platiti 100.000 dolara ako se povuče iz borbe iz nelegitimnog razloga.

"Uvjeren sam da se neće pojaviti. Klauzula je sljedeća: ako se povuče zbog neke vrste ozljede koju lažira, liječnik po našem izboru mora potvrditi ozljedu. A onda, ako doista lažira, mora platiti 100.000 dolara. Postoji klauzula o povlačenju.”

Osoba koja je upoznata s klauzulom rekla je za MMA Junkie da je Paulova izjava o ugovoru točna i da je Danis odgovoran za plaćanje ako se ne bori. Međutim, Paul sumnja da Danis uopće ima tu vrstu sredstava za nadoknaditi. Ipak, spreman je "baciti kockice" jer ako se Danis pojavi u meču, rekao je da će dobiti zadovoljstvo poraziti jednog od najpolarizirajućijih ljudi u borilačkim sportovima današnjice.

"Švorc je. Ovaj tip je sranje. On je parazit MMA i borilačkog svijeta i zato sam prihvatio. Ako se pojavi, ja ću biti taj. Ja ću biti taj koji će uzeti gumicu i obrisati ga iz egzistencije. Njegovo ime više nikada neće biti izgovoreno. Umrijet će te noći, dvaput”, zaključio je Paul.

Linker
26. travanj 2024 18:42