Ostalo

(VIDEO) Dos Santos i Werdum odradili posljednje sučeljavanje, sve je spremno za veliki okršaj teškaških legendi!

Junior Dos Santos i Fabricio Werdum

 Screenshot/YouTube
Oba borca na ceremonijalnom su se vaganju pojavila u vrhunskoj tjelesnoj formi

Sitno brojimo do velikog okršaja dviju UFC-ovih teškaških legendi, Juniora dos Santosa i Fabricija Werduma koji će, u noći s petka na subotu, na Masvidalovoj Gambred Bareknuckle priredbi odmjeriti snage u MMA borbi - bez rukavica. Tim povodom održano je i ceremonijalno vaganje, odnosno posljednje sučeljavanje, na kojem su se oba veterana pojavila u izvrsnoj tjelesnoj formi.

Prethodno su obojica objavljivali videozapise sa svojih treninga iz kojih je također bilo razvidno da su maksimalno ozbiljno pristupili cijeloj priči, a sada su nanovo potvrdili kako u meč ulaze vrhunski pripremljeni. Na sučeljavanju nisu skidali pogled jedan s drugog, a kako je sve izgledalo možete pogledati u videu koji slijedi (na dijelu od 22:20).

Ako je suditi prema njihovih tjelesnoj pripremljenosti i tenziji koja je vladala tijelom posljednjeg sučeljavanja - u borbi bismo mogli gledati pravi vatromet dviju istinskih MMA ikona. Bit će to svojevrsni revanš Dos Santosa i Werduma budući da su se ova dva Brazilca prethodno borili na UFC 90 priredbi u listopadu 2008. godine. Bio je to "Cyganov" debitantski meč u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji, a tada je, kao popriličan autsajder, nokautirao Werduma nakon samo 80 sekundi i tako najavio svoj pohod koji je, na koncu, rezultirao osvajanjem teškaške titule u prvoj borbi s Cainom Velasquezom (studeni 2011).

Pobjednik subotnje borbe sučelit će se s pobjednikom inauguracijske borbe za naslov u teškoj kategoriji između Roya Nelsona i Alana Belchera, koja se održava 28. listopada.

Linker
27. travanj 2024 04:28