Ostalo

(VIDEO) Fabricio Werdum spreman je za povratnički okršaj: Pogledajte kako brazilska legenda uništava fokusere!

Fabricio Werdum

 SCREENSHOT/TWITTER Screenshot/twitter
Nakon što je prethodno Junior dos Santos objavio snimku s treninga, sada je to učinio i njegov protivnik

Osam dana dijeli nas od povratka dviju teškaških MMA legendi u borilište. Riječ je, dakako, o Junioru dos Santosu i Fabriciju Werdumu, koji će u petak, 8. rujna, na Masvidalovoj Gambred Bareknuckle priredbi, odmjeriti snage u MMA borbi - bez rukavica. "Cigano" je prošlog tjedna s javnošću podijelio videozapis s treninga, iz kojeg je razvidno kako uživa u vrhunskoj formi, a isto je sada učinio njegov protivnik i sunarodnjak.

Werdum je, naime, na društvenim mrežama objavio kratku snimku na kojoj "kickovima" udara fokusere i moglo bi se reći kako brazilski veteran, unatoč dobi od 46 godina i činjenici da se nije borio od svibnja 2021. - izgleda poprilično dobro. Da u bivšem UFC-ovom prvaku još uvijek ima borbenog žara, a i ponešto eksplozivnosti, možete se i sami uvjeriti putem videozapisa koji slijedi.

Sve u svemu, čini se kako su Dos Santos i Werdum zadatak shvatili maksimalno profesionalno i, shodno tome, vrlo ozbiljno prionuli trenažnom procesu, te da ćemo ih na djelu gledati u optimalnoj formi. Okršaj dviju legendi slobodne borbe, usprkos njihovim godinama, mogao bi tako opravdati sva očekivanja.

Linker
23. travanj 2024 06:06