Ostalo

(VIDEO) Floyd Mayweather pokušao se sukobiti s Jakeom Paulom: Pogledajte kako je YouTuber pobjegao

Jake Paul

 Screenshot (twitter, Tmz; Instagram, Jake Paul)
Interesantna situacija dogodila se na ulicama Miamija

Još od sredine 2021. godine, Jake Paul i Floyd Mayweather nisu u dobrim odnosima. Nekih mjesec dana uoči borbe između Logana Paula i Floyda Mayweathera, dogodio se incident između Jakea i Floyda.

Mayweather je tijekom jedne od konferencija za medije tvrdio da bi prebio oba brata Paul, a ubrzo se pojavio Jake koji se unosio u lice Floydu, a zatim mu je ukrao kapu. U nastavku je došlo i do određenog fizičkog obračuna u kojem je Floyd navodno zadao nekoliko udaraca Jakeu Paulu. Dugo se Jake šalio na Floydov račun, a fraza ‘‘gotcha hat (imam tvoju kapu)‘‘, učestalo je izlazila iz Jakeovih usta.

Mjesec dana kasnije Logan Paul i Floyd su odradili egzibiciju koja je završila bez pobjednika, a tenzije na relaciji Floyd Mayweather - Jake Paul nekako su se smirile nakon toga. Međutim, čini se da je animozitet i dalje prisutan, a dokaz tome jest sinoćnji incident u Miamiju.

Jake Paul i Floyd Mayweather nazočili su NBA utakmici između Miami Heata i Cleveland Cavaliersa, a nedugo poslije utakmice, Floyd je sa svojom ekipom naišao na Jakea Paula. Mayweather se postavio podosta agresivno i djelovalo je kao da pokušava inicirati nekakav sukob, ali Jake Paul je vrlo brzo pobjegao. Doslovno je Paul otrčao što dalje od Mayweathera i njegove ekipe, a sve je zabilježeno kamerom. (Video pokrenite klikom na strelicu udesno)

Unatoč tome što je Paul taj koji je pobjegao, Floyd Mayweather pokupio je kritike javnosti. Mnogi osuđuju ponašanje Floyda navodeći da to ne dolikuje jednom 46-godišnjaku, a ponajviše kritika trpi zbog činjenica da je okružen mnoštvom svojih tjelohranitelja odlučio napasti Jakea Paula.

Nedugo nakon samog incidenta, Jake Paul se obratio putem Instagram ‘‘storyja‘‘. YouTuber nije osporavao da je uistinu pobjegao, ali je pojasnio zašto nije bio spreman na obračun.

‘‘Odlazio sam s utakmice Miami Heata, a odjednom se pojavio Floyd Mayweather i još 50 tipova s njim. Ispitivao me: ‘Što je sada? Što sada imaš za reći?‘‘‘, započeo je Paul, a zatim je nastavio sa svojim odgovorom Floydu.

‘‘Rekao sam mu: ‘Nemam pojma što sam ti uopće rekao. Uzeo sam ti kapu i još uvijek si ljutit zbog toga?‘. Nakon toga me 50 tipova pokušalo okružit, a ja sam utekao što prije. Floyde, ako se želiš boriti jedan na jedan, nemam nikakvih problema s tim. Ali ja nisam glup. Ne moram dokazivati da sam čvrst, ali nisam glup i ne planiram se boriti s 50 tipova. Floyde, ti si kujica. Ljut si jer sam ti uzeo kapu. Pređi preko toga, čovječe.‘‘, poručio je Jake.

Dojam je da i Jake Paul pretjeruje s brojkom ljudi koji su ga okružili, ali definitivno je Floyd imao brojniju ekipu i Jake je napravio pametan potez. Na kraju krajeva, možda je ovo samo dio dogovorenog ‘‘showa‘‘ koji će poslužiti kao uvertira za njihov međusobni obračun.

Linker
26. travanj 2024 23:31