Ostalo

VIDEO: Trostruko teža protivnica skoro je samu sebe nokautirala u MMA borbi češke promocije

Red Face 3 instagram

 SCREENSHOT
Ova borba podsjetila nas je na rane dane Pridea kada smo mogli vidjeti razne čudne borbe, takozvane ‘freak show‘ borbe.

Prošlu subotu, dok su vrhunske MMA promocije poput UFC-a, Cage Warriorsa i KSW-a imale svoje borilačke priredbe, jedna manje poznata češka promocija naziva Red Face imala je svoju treću priredbu (Red Face 3) koja održala se u Unyp Areni u Pragu.

Osim što je sadržavala brojne posebne borbe i borbe influencera, Red Face nas je vratio u rane dane Pridea kada smo mogli vidjeti razne čudne borbe, takozvane ‘freak show‘ borbe. Borba između navodne prvakinje u judu, Drobenke Kotlarove, i glumice i influencerice Regine Labajove, obilježena je ogromnom razlikom u veličini.

Kotlarova nije uspjela iskoristiti svoju značajnu težinsku prednost jer nije uspjela pratiti puno bržu Labajovu hodajući za njom oko kaveza. Naposljetku, Kotlarova je napala i poskliznula se, i skoro se nokautirala udarivši glavom u ogradu.

Niže možete vidjeti prvi dio borbe.

Labajova je dopustila svojoj protivnici da ustane i borba je nastavljena. Nekoliko trenutaka kasnije, televizijska glumica gurnula je svoju veću protivnicu i ona je pala na podlogu. Borba je završila gušenjem podlakticom nakon što se Kotlarova predala zbog navodnog ‘submissiona‘. Pobjednica je zatim, pokazujući sportski duh, provjerila stanje svoje pale protivnice kojoj su nudili vodu i nekakvo konzervirano piće. Nakon toga su svi bili u dobrom raspoloženju.

Pogledajte ostatak apsurdnog spektakla u nastavku.

Linker
19. travanj 2024 10:00