Ostalo

(VIDEO) Francis Ngannou došao na trening Real Madrida, upoznao Luku Modrića!

Francis Ngannou, Luka Modrić

 Screenshot (instagram, Francis Ngannnou)
Pozdravio je našeg kapetana

Bivši UFC prvak teške kategorije, Francis Ngannou, nedavno je posjetio trening igrača Real Madrida koji se održavao u Los Angelesu. Tamo je razmijenio nekoliko riječi s našim Lukom Modrićem, kapetanom naše nogometne reprezentacije, a njihov razgovor je zabilježen kamerom. Iako nije jasno o čemu su točno razgovarali, vidjelo se na snimci da je Luka fasciniran Ngannouovom veličinom i snagom, dok je Francis u jednom trenutku pokazao na svoj list, aludirajući na to da Luka ima jake noge.

Cijeli susret je protekao u veselom tonu, pričao je i šalio se s igračima, a zatim su se i poslikali. Ngannou je prije nekoliko mjeseci raskinuo ugovor s UFC-om, a iako je u početku djelovao pomalo izgubljeno, sada izgleda da živi život punim plućima. Potpisao je ugovor s PFL-om, gdje će vjerojatno zaraditi više nego u cijeloj dosadašnjoj karijeri, a također je dogovorio i mega boksački meč protiv Tysona Furyja.

Francis je svoj posljednji meč odradio protiv Cyrila Ganea, kojeg je pobijedio zahvaljujući činjenici da je Gane slab u hrvačkim tehnikama, što je kasnije potvrdio i Jon Jones pobjedivši Ganea već u prvoj rundi. Teška UFC kategorija se polako posložila od odlaska bivšeg prvaka, pa je sada na tronu Jones, dok kandidata za napad na pojas već sada ima na pretek.

Snimku cijelog susreta Francisa Ngannoua s Lukom Modrićem, ali i s nekoliko drugih igrača, pogledajte u nastavku članka.

Linker
02. svibanj 2024 09:03