K1 i Boks

Mike Tyson će Ngannouu pomagati u pripremama za Furyja? ‘Volio bih to, Fury je dugi udarač‘

Mike Tyson
 

 Laurent VU/Sipa Press/Profimedia
Ngannnou je zasigurno već u debelim pripremama za Furyja sa svojim timom, no savjet od velikog Tysona nitko ne bi odbio

Prošlo je već neko vrijeme od službenog dogovora meča između Francisa Ngannoua i Tysona Furyja, ali reakcije javnosti ne prestaju. Dosta često fanovi ili beskompromisno podržavaju ili najstrože osuđuju ovaj meč, ali se u jednoj stvari većina ipak slaže; a to je da ovaj meč nema nikakvu sportsku vrijednost.

Bez obzira na to, zasigurno će biti zanimljivo gledati sve ono što nam oko tog meča slijedi, a na kraju i sam meč. Legendarni Mike Tyson je rekao kako je spreman pomoći Ngannou u pripremama za Furyja, a izgleda da ni Francis ne bi imao apsolutno ništa protiv:

‘‘Fury je rekao puno stvari, ali bolje bi mu bilo da se priprema za 28.10. jer ako me ne shvati ozbiljno, to bi mu mogla biti najveća životna greška. Mislim da bi mi nekoliko savjeta Mikea Tysona koristilo, ali također možda i Lennoxa Lewisa. Volim taj stil boksa, jako je jednostavan ali efikasan. Jedan ili dva udarca, klasik ali jako dobar‘‘, rekao je ranije Ngannou.

To je sve došlo i do Tysona koji je otvoren za ovu suradnju:

‘‘Volio bih to učiniti, bilo bi cool. Volio bih to, da, volio bih. Fury je dugi udarač, tako da mu morate ući unutra s jakim udarcima. Kada on počne bacati, budite spremni. Bum, jak udarac u tijelo‘‘, rekao je Mike.

Hoće li se od ovoga išta i obistiniti, vidjet ćemo u sljedećih nekoliko mjeseci. Ngannnou je zasigurno već u debelim pripremama za Furyja sa svojim timom, no savjet od velikog Tysona nitko ne bi odbio.

Linker
28. travanj 2024 04:20