Ostalo

(VIDEO) ‘Hvala ti za sve, ‘Rumble‘‘: Bellator posvetio dirljivi video preminulom borcu

Anthony Johnson 

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
Otkako je prošlog tjedna preminuo, kolege se neprestano opraštaju od njega

Prije nekoliko dana Anthony ‘‘Rumble‘‘ Johnson izgubio je najtežu borbu svog života te je preminuo u 39. godini. Brojni kolege borci dirljivim su se porukama opraštali od njega, a to je neki dan učinio i UFC videom kojeg smo ranije objavili.

Prošle godine u petom mjesecu ‘‘Rumble‘‘ je odradio svoju posljednju borbu u Bellatorovom kavezu te je nakon toga objavio kako je teško bolestan. Sve do njegove smrti se nije znalo što točno nije u redu s Johnsonom, ali prošlog su se tjedna pojavile detaljne informacije što je bilo posrijedi.

Dakle, bilo je jasno da se Anthony Johnson bori s teškom bolešću, a Yahoo Sports izvijestio je o čemu se točno radilo. Naime, Johnson je prema njihovim informacijama preminuo od posljedica zatajenja organa, a to se dogodilo kao posljedica Ne-Hodgkinovog limfoma i hemofagocitne limfohistiocitoze.

Bellator je također neki dan objavio dirljivi video o Anthonyju u kojem su se oprostili od preminulog borca, a možete ga pogledati pri dnu članka. Iako je kod njih odradio samo jednu borbu, očito je ostavio veliki trag i prazninu.

Počivao u miru.

Linker
19. travanj 2024 07:08