UFC

Adesanya se prisjetio zajedničkih treninga s ‘Rumbleom‘: ‘Uvijek je bio ponizan‘

Anthony Johnson i Israel Adesanya

 Screenshot (twitter, Israel Adesanya)
Donedavni prvak UFC-ove srednje kategorije imao je privilegiju trenirati s nedavno preminulim velikanom

Teško je pronaći poznatog MMA borca koji barem objavom na društvenim mrežama nije odao počast nedavno preminulom Anthonyju ‘‘Rumbleu‘‘ Johnson.

‘‘Rumble‘‘ je preminuo prije točno tjedan dana nakon velike borbe s bolešću, a borci poput Daniela Cormiera, Jona Jonesa, Glovera Teixeire i mnogih drugih odmah su iskazali poštovanje putem svojih profila na društvenim mrežama.

Jučer je i Aung La Nsang tijekom ONE 163 eventa zajedno sa svojim timom odao počast tako što je nakon pobjede držao sliku svog timskog kolege i upravo njemu je posvetio pobjedu.

Jedan od velikana koji je imao određenu konekciju s velikim ‘‘Rumbleom‘‘ jest i Israel Adesanya, donedavni prvak UFC-ove srednje kategorije. Izzy se dosad nije oglašavao po pitanju smrti Anthonyja Johnsona, ali pomalo i očekivano s obzirom da se proteklog vikenda borio na UFC 281 eventu i meč protiv Alexa Pereire bio je u centru zbivanja kad je Adesanya u pitanju.

Izzy se zato oglasio danas putem svog korisničkog računa na Twitteru, a u sklopu svoje objave prisjetio se kako je sparing s Anthonyjem Johnson imao bitnu ulogu za stjecanje samopouzdanja.

‘‘Počivao u miru. 2015. godine imao sam privilegiju biti pozvan u trening kamp za njegov (Johnsonov) napad na titulu. Odlazak u taj kamp zacementirao je moje uvjerenje da se mogu nositi s najboljima. Sparing s njime bila je prava jurnjava! Uvijek je bio ponizan i hvala ti ‘Rumble‘!‘‘, dirljiva je poruka Israela Adesanye, a uz objavu je priložio nekoliko fotografija i jednu zajedničku snimku.

Lijepo je vidjeti kako kompletna MMA zajednica poštuje ‘‘Rumblea‘‘. Iako je Anthony Johnson umro premlad, u 39. godini života, njegova ostavština u ovom sportu nikada neće umrijeti.

Linker
21. travanj 2024 09:34