Ostalo

(VIDEO) Izašla službena najava za film ‘Road House‘, svi pričaju o scenama s Conorom McGregorom

Conor McGregor

 Screenshot/YouTube (Prime Video)
Riječ je o ‘remakeu‘ akcijskog filma iz 1989. godine

Službeni "trailer" za akcijski film "Road House" objavljen je u četvrtak na YouTube kanalu Amazon Primea. Riječ je o "remakeu" istoimenog filma iz 1989. godine, u kojem je glavnu ulogu ponio pokojni Patrick Swayze, dok će sada to učiniti Jake Gyllenhaal.

Gyllenhall će glumiti Jamesa Daltona, bivšeg borca UFC-ove srednje kategorije koji se zaposlio kao izbacivač u baru na Florida Keysu, te vrlo brzo ustanovio kako u ovom "tropskom raju" mnoge stvari nisu onakve kakvima se čine. Dalton se zaposlio na poziv vlasnika bara kojem je bila potrebna zaštita, a na svom će novom radnom mjestu prikupiti pozamašan broj neprijatelja i biti prisiljen koristiti vještine koje je stekao kao borac. Premijera filma najavljena je za 21. ožujka.

Dok publika iščekuje premijeru, kao što je uvodno rečeno - izašao je "trailer" - u trajanju od dvije minute i 48 sekundi, koji prikazuje Gyllenhaala u pojedinim scenama akcije, a najviše pozornosti publike privukla je scena u kojoj se pojavljuje Conor McGregor, koji u svom glumačkom debiju nosi ulogu jednog od negativaca - Knoxa. U predmetnoj sceni može se vidjeti Conor, odnosno Knox, kako "upada" u bar naoružan golf-palicom, razbija inventar i proziva Daltona (Gyllenhaala), a potom ga udara glavom u glavu i bori se s njim. Cijeli "trailer" možete pogledati OVDJE, a scena s McGregorom počinje od 1:35.

Linker
29. travanj 2024 10:28