UFC

Junior Dos Santos o rivalstvu s Fabriciom Werdumom: ‘Uspjeli smo razgovarati, sada smo bolji ljudi‘

Junior Dos Santos, Jorge Masvidal, Fabricio Werdum

 Gamebred Bareknuckle
Lijepo je vidjeti ove dvije legende da su ponovno u dobrim odnosima, a radi se uistinu o dva ponajveća imena u povijesti teškaškog MMA-a

Junior Dos Santos i Fabricio Werdum dvije su istinske legende MMA sporta, a ova dvojica bivših UFC-ovih prvaka u teškoj kategoriji uvijek su imali rivalski odnos. 2008. godine Dos Santos je u UFC-u debitirao upravo protiv Werduma, a završio ga je samo za 80 sekundi. Bio im je to jedini susret u UFC-u.

Borili su se još jednom, i to nedavno na Gamebred Bareknuckle 5 priredbi kada je ponovno slavio Junior. Upravo je on jučer rekao kako se uvijek osjećalo rivalstvo između njih dvojice, a drago mu je da su to konačno riješili:

‘‘Mi smo uvijek osjećali neko rivalstvo između nas. Zato je bilo važno da borba ode ne bodove kako bi smo mogli što duže vremena provesti u kavezu. Konačno smo uspjeli razgovarati. Imao sam priliku razgovarati i s trenerom Rafaelom Cordeirom i objasniti mu kako više nema smisla držati to rivalstvo aktualnim. Više se nikada nećemo boriti, znate?‘‘, rekao je Dos Santos za MMA Junkie Radio.

‘’15 godina kasnije opet smo se mogli boriti i konačno smo došli do toga. 15 godina kasnije se opet borimo, a prisjećam se svog debija. Fabricio Werdum je i tada bio veliko ime, trebao se boriti i za titulu tada. Postali smo bolji ljudi jer sada energiju možemo usmjeriti na natjecanje, a ne na pričanje‘‘, dodao je.

Lijepo je vidjeti ove dvije legende da su ponovno u dobrim odnosima, a radi se uistinu o dva ponajveća imena u povijesti teškaškog MMA-a. Možda su završili MMA karijere, no to ne znači da sada ne mogu biti dobri prijatelji, dapače.

Linker
18. travanj 2024 22:42