Ostalo

(VIDEO) Jake Paul dogovara borbu sa jednom od najomraženijih osoba na internetu

Paul i Tate

 Twitter (jake Paul)
U trenutno posljednjem meču svladao je Andersona Silvu, a izgleda da već ima novu metu

Jake Paul je prošlog mjeseca došao do najveće pobjede u svojoj profesionalnoj karijeri, a tom prilikom svladao je legendarnog Andersona Silvu nakon osam rundi. Paul je Silvu u posljednjoj rundi i bacio u nokdaun te je osigurao da iz ringa izađe podignutih ruku.

Često se kritizira Paula kako se bori isključivo sa istrošenim MMA borcima koji su davno prošli svoj vrhunac, a predbacuje mu se da napokon prihvati izazov i suoči se sa ‘‘pravim‘‘ boksačem. Ruku na srce u posljednjih nekoliko mjeseci nije imao toliko sreće s protivnicima jer su mu propale borbe protiv Tommyja Furyja i Hasima Rahmana Jr., ali sa Andersonom Silvom je uspio pronaći zajednički jezik i napokon organizirati tu borbu.

Jake tu ne namjerava stati. Naime, danas je objavio kako dogovara novu borbu, ali izgleda da ni ovog puta oni koji zazivaju susret sa profesionalnim boksačem neće biti zadovoljni. Jake je postavio video u kojem se sučeljava sa Andrewom Tateom i napisao da su u tijeku pregovori:

Inače, Tate je umirovljeni kickboksač koji se u posljednje vrijeme okrenuo poslu na društvenim mrežama, a svojim kontroverznim stavovima je privlačio jako puno publike. Zbog mizoginih videa nekoliko puta mu je brisan YouTube kanal i društvene mreže, a kružio je i video na kojem se vidjelo kako tuče tadašnju djevojku.

Hoće li se uspjeti dogovoriti će pokazati vrijeme, ali ne bi bilo čudno da uskoro čujemo da je i ovaj meč službeno dogovoren s obzirom da Jake očito još uvijek nema namjeru boriti se sa legitimnim profesionalnim boksačem.

Linker
24. travanj 2024 16:29